reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
fju fju fju tulipomaki :rolleyes2: Kot nas rozpieszcza :-p:tak: Ola krzyczy? :szok::-D a niedawno wierszyk na pół roczku był, a tu za momencik 7 miesieczów :eek: ło matko, a zając dalej nie dotarł, do Breslau... :shocked2: o! miałam nic nie mówić :confused2: :huh:

Made a wypijesz kawusię??? :sorry: no chodź na małą czarną, tudzież z lekką nutką białego mleka :-p

jak tam Lilu na placu boju z wirusami??? Mam nadzieję Kochana, że wygrywasz! :tak:

Karola czyli kucyków dzisiaj już niet? :sorry:

a jakieś newsy od Rurki?

Poczek lista obecności!!! :cool2:

Paulina daj jeszcze swojej Niebieskookiej Królewny!!! :tak:

Kot & Made BOOGIE NIE USTANIE W POSTULATACH O WIĘCEJ CUKRU :no::-D:-D:-D:-D

reklama
WOW! CAROLA faktycznie kolekcjonerka z Ciebie :-p A zdjęcia i sama Ninka przecudne :-):-):-)

MADE mogę dorzucić oliwkę :-p

Zając..... :eek: Jaki zając... :confused: Aaaaa TEN ZAJĄC !! :-D Ano nie dotarł..... :unsure:

Ostatnia edycja:
obecna!

glowa boli koszmarnie :( jeszcze 2-3 godziny wytrzymam bez paracetamolu pod koldra ale potem sie chyba skusze jelsi nie przejdzie. Grad wlasnie zaczal padac! Grad! kurcze. gdzie ta wiosna poszla? juz bylo tak pieknie, tak cieplo! m pracuje sobie w drugim pokoju, wiec ja sama w lozku z moja glowa :-:)-(

dzieki za wozkowe rady! te wszystkie, oprocz Karolowego, stanowczo za ciezkie :) u nas teren latwy, ze wzgledu na m raczej lasow nie bedziemy za czesto objezdzac, snieg 2 tyg w roku, za to do samochodu musi sie skladac latwo i byc lekki, bo schodow duzo wszedzie.

Karola
ten quinny najblizej mojego idealu ale ma jedno duze ale... 3 kolka. Bardzo nie jestem przekonana do wozkow na 3 kolach (nawet jelsi to z przodu jest takie "rozdwojone"), i nie ma przekladanej raczki... no ale przynajmniej spacerowka sie rozklada do lezenia w obu pozycjach. Popatrze czy jest u nas quinny do kupienia gdzies. dzieki!

Pok ale Quinny ma wersję 4 kołową:)

Quinny Buzz 4

A teraz ''wyszły'' takie kosmiczne wersje...
QUINNY BUZZ Henrik Vibskov - sprawdź!

Ten ma fajny kolor:
REWELACJA QUINNY BUZZ 3 RACOON 2 SIEDZISKA !!! (2275586739) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A tu masz wersję Zapp EXtra, czyli z rozkładanym siedziskiem, do tej pory niedostępny:

The Rambling Mummy: My New Love Of Quinny

Tu jest znowu najnowsza wersja Quinny Buzz

Quinny Moodd 3 - Spacerowy

Jakbyś miała jakieś pytania to pisz.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry