reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku o kurcze tyle już Twoja mała je??? I się nie dławi??? Kurcze to ja muszę coś więcej mojej dawać a nie tylko słoiczki....a jak to jajko jadła??

A co do lalek to mi się wydaje, że dziewczynki lalki uwielbiają - przynajmniej w większości. I chciałabym kupić coś, co będzie się jej podobać (to moja chrześniaczka) - ale wiem, że teraz dzieciaki wszystkiego mają pełno i trudno jakimś prezentem zaskoczyć....

O jest Made :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, cześć i czołem....pytacie skąd się wziąłem...? :-)))))
Byłam to tu, to tam, ale bardziej tam :)) Jesteśmy po próbie podania butelki z mlekiem modyfikowanym....nie będzie to łatwe, Borysek nie wie co z tym zrobić, gryzie i traktuje jak zabawkę...po paru próbach tak zgłodniał, że musiałam wyjąć flaka :eek: Jejku...jak ja nie chcę przechodzić tego samego co z córką, która mi wyła i ni cholery butelki nie tolerowała, ŻADNEJ! No nic...muszę popróbować jeszcze :)

Kocurku - a co Ty u mamy tak wysiadujesz? hę? :-p

Odnośnie lalek...to hmm...ja nie przepadam, moja córka tak sobie...jedyną lalkę, jaką sobie zażyczyła była lalka baby born :eek:
i się nią naprawdę bawiła :)) Ja osobiście nie lubię lalek z "włosami", no nie wiem...jakoś tak mam od zawsze :/

Ostatnia edycja:
Lil a mi wszystkie znane 2 i 3 latki rzucają lalkami...nie lubią i już-taką lalę bym raczej 4 latce kupiła a takiej małej np. taką małą kuchnię do gotowania, żelazko, odkurzacz-wiesz takie rzeczy co imitują pracę dorosłego-dzieci to uwielbiają

Mary powiedz konkretnie twojej mamie,że po 1 - chodziki są niezdrowe dla dzieci-każdy ortopeda jej to powie, a po 2 są to pieniądze wyrzucone bo i tak tam małej nie włożysz...może np. kupić jakąś zabawkę z fb lub vtech-lub dać same pieniążki, które pewnie niedługo przydadzą się wam np. na zabezpieczenie mieszkania przed Mią (uwierz mi-trochę na to idzie, bramki na schody, blokady na szafki, drzwi,)
choć wiem,że ciężko tak się odezwać

a ja z doskoku bo gwiazda spała całe 40 min, na drzemkę-szał, pogoda piękna więc zaraz pójdziemy na spacerek

nocka nawet fajna-raport o 1,2,4-potem niespanie prawie do 5.30 i sen do 7;))

pozdrawiam resztę

o Made a skąd wiesz??wizualizowałaś jakieś dla nas???;PPP no wykończy mnie to ząbkowanie-a ciągły sen to moje największe marzenie ostatnio-przebiło nawet chęć posiadania własnego mieszkania;PPP

Lil ja tak na serio, Mai jak coś to bym kupiła taką szmacianą lalę do tulenia-ale taką lepsiejszą, wiem z autopsji że rzeczy agd dla dzieci są lepszym pomysłem;))

Dziękuję Wam za porady - dobrze, że zapytałam, bo bym myślała, że lalka to najlepszy prezent dla dziewczynki....:eek::eek::eek: To szukam dalej - Paulinka dziękuję za sugestie!

Idę na lans, więc tylko tak krótko na razie.

reklama
Lil ja mojej chrześnicy kupiłam taka wypasiona kuchnię na 2 albo 3 urodziny i byla zachwycona:)
Taka lalę to chyba ja tez miałam później jak z 5-6 latek miałam..
Miłego lansowania:))

Made powodzenia z butlą życzę:) a czemu chcesz butlę??

Paula współczuje nocki bidulko... oby zęby szybko wyszły i był spokój i żebyś się nam wkońcu wyspała:))

Mi się chce do domu!!!! Pod kołderkę i spać..... taka pogoda do bani jeszcze... szaro buro i coś chlapie.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry