reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku o kurcze tyle już Twoja mała je??? I się nie dławi??? Kurcze to ja muszę coś więcej mojej dawać a nie tylko słoiczki....a jak to jajko jadła??

A co do lalek to mi się wydaje, że dziewczynki lalki uwielbiają - przynajmniej w większości. I chciałabym kupić coś, co będzie się jej podobać (to moja chrześniaczka) - ale wiem, że teraz dzieciaki wszystkiego mają pełno i trudno jakimś prezentem zaskoczyć....

O jest Made :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, cześć i czołem....pytacie skąd się wziąłem...? :-)))))
Byłam to tu, to tam, ale bardziej tam :)) Jesteśmy po próbie podania butelki z mlekiem modyfikowanym....nie będzie to łatwe, Borysek nie wie co z tym zrobić, gryzie i traktuje jak zabawkę...po paru próbach tak zgłodniał, że musiałam wyjąć flaka :eek: Jejku...jak ja nie chcę przechodzić tego samego co z córką, która mi wyła i ni cholery butelki nie tolerowała, ŻADNEJ! No nic...muszę popróbować jeszcze :)

Kocurku - a co Ty u mamy tak wysiadujesz? hę? :-p

Odnośnie lalek...to hmm...ja nie przepadam, moja córka tak sobie...jedyną lalkę, jaką sobie zażyczyła była lalka baby born :eek:
i się nią naprawdę bawiła :)) Ja osobiście nie lubię lalek z "włosami", no nie wiem...jakoś tak mam od zawsze :/

Ostatnia edycja:
Lil a mi wszystkie znane 2 i 3 latki rzucają lalkami...nie lubią i już-taką lalę bym raczej 4 latce kupiła a takiej małej np. taką małą kuchnię do gotowania, żelazko, odkurzacz-wiesz takie rzeczy co imitują pracę dorosłego-dzieci to uwielbiają

Mary powiedz konkretnie twojej mamie,że po 1 - chodziki są niezdrowe dla dzieci-każdy ortopeda jej to powie, a po 2 są to pieniądze wyrzucone bo i tak tam małej nie włożysz...może np. kupić jakąś zabawkę z fb lub vtech-lub dać same pieniążki, które pewnie niedługo przydadzą się wam np. na zabezpieczenie mieszkania przed Mią (uwierz mi-trochę na to idzie, bramki na schody, blokady na szafki, drzwi,)
choć wiem,że ciężko tak się odezwać

a ja z doskoku bo gwiazda spała całe 40 min, na drzemkę-szał, pogoda piękna więc zaraz pójdziemy na spacerek

nocka nawet fajna-raport o 1,2,4-potem niespanie prawie do 5.30 i sen do 7;))

pozdrawiam resztę

o Made a skąd wiesz??wizualizowałaś jakieś dla nas???;PPP no wykończy mnie to ząbkowanie-a ciągły sen to moje największe marzenie ostatnio-przebiło nawet chęć posiadania własnego mieszkania;PPP

Lil ja tak na serio, Mai jak coś to bym kupiła taką szmacianą lalę do tulenia-ale taką lepsiejszą, wiem z autopsji że rzeczy agd dla dzieci są lepszym pomysłem;))

Dziękuję Wam za porady - dobrze, że zapytałam, bo bym myślała, że lalka to najlepszy prezent dla dziewczynki....:eek::eek::eek: To szukam dalej - Paulinka dziękuję za sugestie!

Idę na lans, więc tylko tak krótko na razie.

reklama
Lil ja mojej chrześnicy kupiłam taka wypasiona kuchnię na 2 albo 3 urodziny i byla zachwycona:)
Taka lalę to chyba ja tez miałam później jak z 5-6 latek miałam..
Miłego lansowania:))

Made powodzenia z butlą życzę:) a czemu chcesz butlę??

Paula współczuje nocki bidulko... oby zęby szybko wyszły i był spokój i żebyś się nam wkońcu wyspała:))

Mi się chce do domu!!!! Pod kołderkę i spać..... taka pogoda do bani jeszcze... szaro buro i coś chlapie.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry