reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O nieeee.... Modern Talking było grane i śpiewane codziennie, ale to Tempest rozpalił ogień w sercu mym..!! :-p:-D:-D:-D

reklama
limahl.jpg
Limahl+PNG.png

CAROLA no to cudnie! To jeszcze poproszę o nr konta i za wysyłkę przeleję :))

MADE :rofl2:

Kuot się wyznaje na manekinach nie gorzej, niż Made hahahahahahha :-D
Kocurku no co Ty?????? Ostatnio wysyłałaś dziewczyną paczkę i płaciłaś.

Kot super extra na wypasie...i te loki:)))) Usta i oczy cudne bez zmian!!!!:tak:

Musiałam znowu szybko do zoologicznego bo wysyp kleszczy i Zarka była od góry do dołu upstrzona bida moja...kupiłam 3 obroże dla psiaków i zamówiłam witaminy...400tabl za 60zł. Mają a'la tran dla psów ale 250ml kosztuje 30zł...a dla Zary to na kilka dni bo przy jej wadze 80ml dziennie musiałabym dawać...

hihihihi hehehe i LILI mu serce swe oddała :-p A tu dla porównania MÓJ UKOCHANY :-D
Spodenki i biomasa pierwsza klasa!!! :-D:-D:-D

joey36.jpg
joey2.jpg

Ostatnia edycja:
Padam z nóg.........

Jutro znowu muszę wyjechać o 7.30, a to oznacza wstać o 5.30 :sorry:

Dobranoc :* :* :* :*

Uff...zdążyłam pożyczyć dobrej nocy Kuotkom :*:* :-) Śpijcie i śnijcie :))))

Pozostałych Pań nie ma, ale również życzę im nocy przespanej :)) Do jutra Kobietki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :))))
Ola się popsuła z nocnym spaniem, jeśli jest to w ogóle jeszcze możliwe :confused: Jednej godziny w całości nie przespałam :eek:
Piszę jakieś wnioski, drukuję i kawkę celebruję :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry