reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made zdjęcia i dla mnie zachwycające - naprawdę powiem szczerze, że jeszcze żadnym zdjęciom się tak długo i dokładnie nie przyglądałam - ale przyznaj, że zdjęcie z wyciągu jest troszkę zabawne :-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Na Limahla? Mnie powala :-p

Ło matko dziś wyjątkowo żal mi Was zostawiać, ale jeszcze trochę emocji i za nic w świecie nie zasnę.....

W szoku i w zachwycie mówię do jutra!

Ostatnia edycja:
Ja sięzałożę, że tylko ja i Made wiemy kto to Limahl :cool2: LILI udaje, że kuma :-p

Słodkich snów i niechaj Ci przygrywa Never Ending Stoooooory......aaaa...aaaa...aaaa....aaa..aaaa...aaaa...aaaaa... !!!! Uwielbiam tą piosenkę :sorry:

Ostatnia edycja:
Lilu - pogmeram w starych albumach....ale nie dziś i nie jutro :-p
W najbliższym okresie :))) Muszę stare kartony odgrzebać :)))
Kolorowych Kochana :*

:-D Kocurek!!! A Ty wiesz, zę Limahl dzisiaj "śpiewał" w "Jaka to melodia"? :-):-):-)

Haha Kocurku - pierwszej miłości się nie zapomina :-p Tylko pamiętam, że strasznie zawiedziona byłam, jak się dowiedziałam, że to facet :-D:-D:-D:-D:-D

Made trzymam Cię za słowo! I ja też chętnie pogrzebię :-p

Made
ale to już nie ten sam LIMAHL! Albo może moje patrzenie na niego nie te....:eek: Się skurczył czy co...:eek:

Ostatnia edycja:
MADE oooooooo..!!!!! Normalnie aż bym oglądnęła :-p

LILU papa! A moją pierwszą prawdziwą miłością to chyba był lider Europe - Joey Tempest ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......... :rolleyes2:............

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry