reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Wszystkie Staraczki,
melduję, że żyję, miewam się średnio.
Dziś pierwsza @ "po por....", zatem można znów "działać"...
Trzymam za wszystkie staraczki kciuki!!
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję!
Pozdrawiam serdecznie.

reklama
MLODAM- pewnie,jak nic nie znajdzie to trzeba brac co jest:sorry2:a jak u pani projektant;-)??
LILA- ogarniesz sie z nami i bedzie dobrze:tak:to sie Twoj facet nagiegal:-D:-D:-D
MARYLKA- jakby co dam sms'ka:tak:
JOSEPHINE- witaj:tak:a Agnieszka idzie na zamkniecie naczynek na nogach:tak:jak Poldus-zdrowy??

agnieszka a co masz za zabieg? naczynka? kojarzy mi sie ze chyba kiedys obie o naczynkach pisalysmy...

o juz doczytalam i wiem :) wiec nie zwracaj uwagi na posta :)
zgadzam sie co do kremow, ale powiem ci, ze mnie laser tez zniechecil. zrobilam 3 seanse przed ciaza i bylo jako tako, a w ciazy i po tak mnie wysypalo na udach, cale pajeczyny z eteraz to nie wiem jak to ogarne... normalnie chyba 10 seansow nie styknie..; do tego ten nieprzyjemny bol...nienawidze tego uczucia... moze kiedys sie zdevvyduje ponownie, ale chyba jak zakoncze ciaze bo po doswiadczeniu juz wiem, z ena mnei ciaza wplywa pajaczkowo ( moja tesciowa tez, usunela wszytsko po ciazach). Powodzenia na zabiegu!!!!
papa

witaj mama i inne kobitki :)
poldus zdrowy jak ryba. Wlasnie wrocilismy o 11h30 od pediatry i z zakupow. Mial 2 szczepienia ( powtorki) swinka odra rozyczka. Za miesiac jeszcze ospa. 16 miesiecy, 12kg i 84cm, piekne chlopaczysko :) zadowolona jetsem z nbilansu, ide po kawke i poczytac. U nas sloneczko, maly spi. Jak wstanie to spacer nim o 14 przyjdzie niania ( a ja bede sie kuc...)
a wy jakie plany na dzis?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszytkich jestem tu nowa i pragne do Was dołaczyć.
bardzo chciałabym zafasolkować. staramy sie z tż juz od 2 latach i nic no ale mniejmy nadzieje ze w tym roku sie uda

witam sie i ja i na pocieszenie powiem, że i u mnie pogoda podła... ehhhhh...

:-) ja ogólnie czuję się źle pobolewa mnie lewy jajnik , i mam wrażenie że jakoś mi nie za dobrze ale czasami tylko . może to efekt pogody ,przy ostatnim @@@ też tak się czułam ale teraz biorę ten CASTAGNUS już przez cały ten cykl i może to ma wpływ na samopoczucie , :zawstydzona/y:nawet ostatnio załważył mój kochany mmmm ,,, (że schudła mi dupka ) jakoś sama nie zauważyłam jak ostatnio kupowałam spodnie pomyślałam że rózne firmy różne rozmiary .wskoczyłam na wagę i rzeczywiście 4 kg mniej , niby nie specjalne się odchudzam ( mam 164 wzr, i waże dokł. 50kg , ) :szok:.
:-) dzięki za przyjęcie do klubu hormonków :-D:-D

reklama
Witam Wszystkie Staraczki,
melduję, że żyję, miewam się średnio.
Dziś pierwsza @ "po por....", zatem można znów "działać"...
Trzymam za wszystkie staraczki kciuki!!
Wszystkim zafasolkowanym gratuluję!
Pozdrawiam serdecznie.
EWELINA- witam i zagladaj czesciej do nas:tak:
JOSEPHINE- jakie plany?? ja dzis z Wami siedze bo nic nie zalatwie bo nie chce sie wychodzic z domu,na ogrodzie tez nic nie zrobie bo pada i jak mam siedziec przed tv to wole z Wami:tak::-Ddom posprzatany,pranie zlozone,obaid prawie gotowy,Domi wybawiony,teraz poszedl do gory i sie bawi zaraz Go klade i tk stukam z Wami:tak:
MARAN,ELLETH- witam i Was kobiety w ten denny pogodowo dzien:angry::happy2:ja zjadlam rogala z makiem i zoltym serem i wypilam duzy kubek kakao i jest mi blogo:happy::rofl2:
bb77- JA TEZ CHCE TYLE WAZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja mam 170 i 68,69 kg........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry