reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - to otwórz w nowej zakładce i od razu odśwież F5 - powinno zadziałać :tak:

reklama
sol konik fany no ale dzik chyba bardziej do taty będzie podobny - ta owłosiona klata :):):):)

mama może dziś nie będzie tak źle,chociaż jak mówisz dzień dopiero się zaczął...moja Ala póki co zajęta tym i tamtym,więc korzytam z okazji i siedzę na BB,bo jak jej się znudzi,to...ja myślałam,żeby się red bulla napić,ale to jest chyba zły pomysł,wszystko bym rozniosła:-p
sol ale maleństwo z tego konika:tak:
maryla:-D:-D:-D,konik też ma owłosioną klatę,tylko mniej:-D.

bibinka no lepiej nie ryzykowac :)

a ja jak przykładna przyszła mama jem bułeczke z wędzoną makrelą z odrobina majonezu i rzodkiewkami z pod szklarni :) popijam sokiem warzywnym :) ale zaraz chyba zrobie sobie herbate tylko musze iść czajnik kupić bo mi sie wczoraj spalił :(

Aga jasne pozbądź się tego, kobieta powinna mieć piękne nogi :-)
To prawda :tak: i do tego właśnie dążę ;-)
Udanego wypadu nad morze życzę a przede wszystkim dużo słońca:)
[/QUOTE]
agnieszka a gdzie te pajaczki usuwasz,na nogach,na buzi??laserem?
Ja usuwam pajączki na nogach.Zdecydowałam się pozamykać naczyńka laserem bo nie wierzę w kremy :dry: jakoś nie mam przekonania dla tego typu leczenia.
Przede mną jeszcze 2 sesje i mam nadzieję że na tym się skończy.

No nic uciekam dalej sprzątać :sorry2:
...i kawkę zrobić:)

Maryla - a ty masz tendencje do psucia rzeczy?? Moja świadkowa z cywilnego była aparatka :-D Wsiadła do autobusu i się zepsuł chwilę później, spaliła kilkanaście czajników, zepsuła mikrofalę, dwa samochody - z czego jeden jak w nim była a drugi ustąpił jej na przejściu - zgasł i już nie odpalił :-D Ogólnie sporo rzeczy psuła bez dotykania ich - wystarczy że była w pobliżu :-D

młodam to normalne,wykorzystać i mało zapłacić...a ma jeszcze jakieś propozycje???

hej wam

Ja netka nie mam,,a jestem u siostry wiec wpadlam na BB,zeby dac znac ze zyje..
Juz u mne w miare....nawet mozna powedziec ze oki...

Pozdr

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry