reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie też jest brzydko i czasami pada deszcz:(
I weekend też zapowiadają u nas nie ciekawy także wyjazd do pałacu musimy ponownie przełożyć.
Jeszcze dwa dni pracy i weekend,wolne,odpocznę sobie no i w sobotę mam zabieg na 9 już umówiony także trzeba będzie stawić w gabinecie kosmetycznym.

reklama
Witam :)

Jaka paskudna pogoda, gdzie jest słońce? kto je zabrał?

Sol dużo przeszłaś, ale jesteś silną kobietą. Rodziłaś w Kielcach? W którym szpitalu? No i co to za dobry lekarz :)

Maryla fajna sprawa taki pokaz, szkoda, ze u mnie go nigdzie nie organizują ;)

AGNIESZKA- zabieg na pajączki??pamietam mialas robic jakis czas temu;-)ja tez bym sobie zrobila ,ale mam tego tyle ze nawet sie nie zabieram:sorry2:
SOL- a jak jest w bloku-grzejniki jeszcze cieple czy juz po sezonie grzewczym??bo ja mam gazowe i w taką pogode musze wlączyć bo normalnie chlodno a ja zmarzluch jestem. masz jeszcze te zozole?:sorry2:;-)

AGNIESZKA- zabieg na pajączki??pamietam mialas robic jakis czas temu;-)ja tez bym sobie zrobila ,ale mam tego tyle ze nawet sie nie zabieram:sorry2:

Tak zabieg na pajączki.Już jedną sesje 15 minutową miałam,jeszcze dwie mnie czekają,kolejna właśnie w tą sobotę.
Ja nie mam tego dużo i są mało widoczne ale chcę zabrać się za to teraz bo później może być gorzej.
Ogólnie nie chce mi się jeździć w weekend ale nie mam innego wyjścia bo w tygodniu nie ma czasu a poza tym zapłaciłam z góry za całą sesję więc to mnie mobilizuję no i mowa tu o nie małej sumie więc tym bardziej szkoda mi ciągle przekładać albo rezygnować.

Czesc sol- kurde ja dalej nie moge poradzic sobie z moim suwaczkiem w sugnaturze :(:( nie wiem dlaczego za każdym razem to samo mi wyskakuje czemu??
SZCZESLIWA- jak ustawisz suwaczek to zaznacz na niebiesko ten bb code i wejdz w ustawienia na BB,potem w edytuj sygnature i tam wklej ten kod-ctrl i V i zaznacz zmiany i...gotowe-probuj do skutku wszystkie tak ustawialysmy!!! :)powodzenia:)

maryla - skończyłam 18-ście - nie muszę pytać o pozwolenie :-p

mama - mam nadzieję, wiem że ja muszę po nią pojechać dzisiaj bo zrobi aferę jak Marcin pojedzie. Tak więc muszę być na nogach jak przyjdzie pora :tak:

I to ma być kuwa MAJ? Do dupy z takim Majem :wściekła/y: Nie znoszę takiej pogody - jest zimno, wiatr wieje i na dodatek pada :wściekła/y:
no dobra juz nie mamkuje :):):)

no pamiętacie że kobieta zmienną jest :):) no ja jestem mega zmienna bo jak wcisnwłam wyslij odpowiedź to zaczeło boleć mnie podbrzusze ale tak dość mocno po środku a wczoraj i przedwczoraj przez chwile lekko po lewej stronie i mówie ty jajnik uspokuj sie to sie uspokoił :):) ale jak mnie tak dziś ścisneło to odrazu sobie pomyślałam że może sie uda :) więc znowu sie troche ale troszke tylko nakręciłam :)
ja nie wiem jak Wy ze mną wytrzymacie jak będe w ciąży :)
a wczoraj mówie do mojego sorka że tak najechałam na ciebie w weekend a on spoko nalezało mi sie miałaś racje - to sie nazywa miec gadane :) że nawet mąż uwieżył że źle robił :)

mama - już nie grzeją - mi też zimno bo też zmarzluch jestem :-p A zozole jeszcze mam :-D Łasuch :-D

elleth - przecież już ci pisałam że Kielce :-D Rodziłam na Czarnowie, moją ciążę prowadził Niziurski. Lekarz jak lekarz, opinie są o nim podzielone. Ja się znam z nim już 10 lat więc czasami nawet mówimy do siebie po imieniu :-D Zawsze mnie leczył i choć czasami miałam go dość przez jego humory to dopiero w ciąży zobaczyłam jaki on jest zmęczony już tym wszystkim. Pracuje w szpitalu i ma pełen etat. Ma prywatną praktykę i na dodatek wykłada na położnictwie. W 6 miesiącu myślałam że go pobiję i pójdę do innego - taka wściekła po wizycie byłam. 2 dni później poszedł na urlop na dwa tygodnie. W styczniu znowu się zobaczyliśmy - inny człowiek - znowu uśmiechnięty, dowcipny :-D Ale teraz już mniej pacjentek na prywatnym przyjmuje, czasami są pustki u niego w gabinecie - wyluzował - i to bardzo widać :tak: Szkoda że tyle mu zajęła ta refleksja :-( Ale widziałam się z nim ostatnio to był uśmiechnięty a on nie umie kłamać :-p Czasami mu trzeba o czymś przypomnieć, podpowiedzieć, nakierować ale to tylko człowiek i dopiero w ciąży to zrozumiałam :tak: Szkoda że tak późno :dry: Jest naprawdę świetnym fachowcem choć trochę roztrzepany :sorry: A jako człowiek - dusza - raz na grillu się spotkaliśmy bo poszłam z innym ginekologiem bo mnie zaprosił i się okazało że to grill ginekologiczny :-D Jeszcze nigdy się tak nie uśmiałam choć muszę przyznać ze ten zawód wyrabia wypaczone poczucie humoru :-p

Szczęśliwa - a proszę :-D

reklama
czesc

my dziś mamy wyjazdowy dzień wiec mnie nie bedzie no kto by tu za mną tęsknił heh ;)

wczorajsza imprezka mineła nam bardzo sympatycznie! :tak: dzieci i my dorośli bawiliśmy się dobrze. Nawet wstępnie umówiliśmy się na wspólny wyjazd w wakację:)

Pogoda dziś i u nas nie ciekawe ale nam to nie przeszkadza w realizacji pewnych planów;)) mąż ma urlop więc trzeba korzystać a jutro jedziemy nad morze! :))

szczęśliwa no suwaczek śliczny! :happy2:
Aga jasne pozbądź się tego, kobieta powinna mieć piękne nogi :-)
mama, marylka, eleth Sol i reszta witam was:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry