reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bibinka wypij sobie ciepłe kakałko :)

mama dzięki no ja tez tak głęboko mam nadzieje ale wole sie nie nastawiać bo po tem bardziej boli no ale co będzie to będzie byle nie konik :):)

reklama
Sol ty to jesteś agentka no trudno sama mówiłam byle nie konik, pokocham jak swoje :)

czesc wszystkim
a ja dzisiaj umieram tak mnie brzuch boli

witaj kochana:tak:.jak noc przespałaś???macica się kurczy,weź sobie coś przeciwbólowego.tulę mocno!!!

mama ,a wiesz,że mi tez trochę lepiej po tym naszym wczorajszym:-)?ale tak do końca,to normalna dziś nie jestem:sorry2:

sol ajajaj,przystojny Mareczek:-).faktycznie ,wybór to Ty miałaś:-D.no i jeszcze ten z firmy informatycznej,co Cię ciągnie do pracy,tak???:-)

marylka ja już po herbatce:tak:

dziewczynki ide sie polozyc bo nie do zycia jestem:-(
ten brzuch mnie tak boli i jeszcze ta pogoda pochmurna ze nie chce sie zyc
ahh zmykam nie bede wam smecic

SZCZESLIWA- lec do tatusia Twojego maluszka:tak:byle ostroznie;-)
SOL- namącilam Ci w glowie:rolleyes2: fajnie tak czasem powspominac:wink:
PAULA- niestety macica musi sie obkurczyc i troche moze bolec-wez no spe nie mecz sie kochana...i lez jesli mozesz:tak: sciskam Cie
SOL- TY wariacie:yes::yes:-jak to u Maryli będzie dzik:oo::oo2: ale sie nasmialam!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
bibinka - no miałam kilku do wyboru :-p A B już mnie nie ciągnie do pracy - musiałam mu tylko parę rzeczy przetłumaczyć :-p Był ginekolog, trzech informatyków, gitarzyści, przyszły prawnik :-D No lista długa - a wybrałam mojego kochanego informatyka i dobrze mi z nim :tak:
paula - proch i odradzam ciepłe okłady bo możesz krwotoku dostać. Za to polecam spacer - mięśnie jak pracują i się zagrzeją to ładnie przestają boleć :tak:
mama - no tur jest za duży :-D a małe dziki ważą około 2 kg jak się rodzą więc nie ma tragedii :-D I są małe :-D I słodkie :-p

A jeśli mowa o konikach :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula85 nie smęcisz.odpoczywaj:tak:

sol,ho ho ,same najwyższe półki:-D.

reklama
BIBINKA- no ja narzie tule sie z moim Domisiem i est milo:tak:ale wiesz -dzien dopiero sie zacząl i nie wiem kiedy wybuchne-mam nadzieje,ze dzis "jakoś bedzie";-)
SOL- nie no mam nadzieje,ze Marylka bedzie miala swoje blizniaki i od razu parke i bedzie superow a z tym koniem to nie chce mi sie wyswietlic :oo2: mieli i mieli:hmm:
chyba sobie strzele jeszcze jedną kawke albo tak jak Marylka pisala kakao:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry