reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki ja uciekam jestem padnieta to raz a po drugie te nudności bleee :):) milusiego dzionka wam życze zajrze może wieczorkiem jak sie lepiej poczuje :):)

reklama
Sol, mi też się marzy dłuższy welon i już takowy znalazłam na allegro. I jak się sprawuje pojemnik na pampersiory? Słodka ta Twoja Karola :-):-):-)
Szczęśliwa przeczytaj to co napisałam parę postów wyżej... moje doświadczenia z ginkami :-)

pysia - pojemnik super - nic nie pachnie :tak: A ja chciałam welon pasujący do kiecki więc skoro znaleźć nie mogłam sama uszyłam :-D A Karola niedawno wstała i szaleje po domu :-D Ma 36,7 w uszku więc chyba jestem mądrzejsza od lekarza w tym przypadku :-D Bo katarek maluteńki i nie kaszle wcale :-D Za to dorwała się do babeczek :-D

Pysia sliczna bedziesz miala suknie:-) a co do welonu to w sam raz bedzie pasowal taki troszke dluzszy mi osobisbie nie podobaja sie krotkie.
Sol swietna ta twoja mala i jaki szczeru usmiech to widze ze bylas zdesperowana i mialas duzo cierpliwosci jezali sam uszylas ten welon bo jak by nie bylo to troszke sie nad tym napracowalas:-)

Szczesliwa to naprawde zaufany lekarz ci sie trafil dpbrze ze tak osobiscie podchodzi do kazdej pacjetki a wiec teraz juz wiesz ze jestes pod dobra opieka:-) i jeszcze troszke i bedziesz sie nam chwalilka pierwszym zdjeciem swojej fasolki:-)
Marylka to smieszny ten twoj Kamil hehe usmialam sie jak to przeczytalam:-) no ale pod jednym wzgledem ma racje pomalu trzeba sie przyzwyczajac:-)
no on zawsze coś durnego wymysli ale przynajmniej mam śmiesznie :):) tu nie moge zaprzeczyć :):)

Marylka, no mam nadzieję, że będzie to jedno do drugiego pasowac. Eh... ale mam problem :-) a odnośnie tego, żeby przekazac Mężulkowi, że jestem w ciąży to ja z tych niecierpliwych bardzo jestem i myslę, że obędzie się bez bucików czy coś w tym stylu. Ewentualnie jakby był w pracy, a ja w domu robiąca test i wyszedł pozytywny to bym pewnie poczekała aż wróci z pracy hy hy, a nie tak przez telefon. Chciałabym zobaczyc jego reakcję na żywo. O :-):-):-)
a jak koszulkę zamierzasz kupic to wybierz tą - Ciążowa koszulka Jeszcze nie jestem ciężarem (1023531960) - Aukcje internetowe Allegro

Sol, bibinka a ciul :-D:-D:-D zamówię ten welon chyba i jeszcze mi butki pozostaną i gitarowo. O zaraz zadzwonię do ślubnego sklepiku, bo w tym tygodniu miała byc nowa dostawa i aż jestem ciekawa co tam, jak tam ...
pasuje pasuje będzie pasować, a i właśnie tę zamówiłam :):):) wiem krejzol jestem ale co ja tez musze go czasem czymś zaskoczyć a tego napewno nie będzie się spodziewał :):)

pysia - ja miałam welon ecru z bordową lamówką i znaleźć takiego nigdzie nie mogłam więc kupiłam tiul, lamówkę i siedziałam dwie noce aż go obszyłam a było co bo to bydle mi tyłka prawie sięgało i z koła był robiony :-D

A to Karola w moim welonie :-D
piękna przyszła panna młoda :):):) kasuj to zdjęcie zanim kawalerzy zobaczą i sie sznurkiem ustawią pod drzwiami :):)

Lila kieca też mi się strasznie podoba ho ho... :-):-):-) Dla mnie welon tez powinien by długi i chyba kupię ten .... łaaaaadny? Napisz, że tak :) i bedzie mial 100cm długości
Sol to fajnie że koniec z nieprzyjemnymi zapachami. A my ostatnio oglądaliśmy wózki na allegro :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a welon chyba będę miec taki Zobacz załącznik 242394

Ladny ladny:-) fajnie wygladaja te krysztalki na dole a nie po calosci bo po calosci to tak za duzo a i dobrze wygladaja te dwie warstwy sliczna panna mloda z ciebie bedzie a co na ramionka bedziedz zakladala jakies bolerko???

reklama
Poddaję się dziś nie nadrobię jestem na 975 stronie. Masakra.

No ale może po trochu się uda, choć kilka stron do tyłu :)

Ja miałam welon długi 2,5 metra, cięty i do tego krótki do połowy pleców.

Sol piękna panna młoda :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry