reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM SIE Z RANA- dzis wczesniej niz zwykle bo dzieci wstaly przed 7 i szybciej sie wyrobilam ze wszystkim-takze Zuza juz w przedszkolu(a normalnie dop.bym Ja wiozla;-)),pranie wstawione,Domi u gory z zabawkami a ja ide zaraz nadrobic-jem sniadnie,kawka pachnie,slonko swieci-mam nadzieje na mily dzien...
KINGA- daj nzac jak po wizycie i wypytaj sie o wszystko:tak:;-)co Ci nurtuje:-)
witam nowa staraczke -MAMUSIAAAA- pisz jak najczesciej i powodzenie zycze-kiedy zaczynacie-w tym cyklu??

reklama
Czesc dziewczynki:) ale mi sie przyjemnie spało:):) Ja dzis sie wybieram do drugiego ginka bo ten co byłam wczoraj ani mnie nie zbadał bo powiedział ze za wczesnie a po drugie nawet nie zapisał mnie na usg z NFZ tylko prywatnie a takie usg 60 zł .... wiec ide po drugą porade do innego lekarza :)

Witam się jak któraś tam z kolei z rana :-D
Witam:-)
Jestem mamą Wojtka. Synek ma już dwa latka i z mężulkiem stwierdziliśmy, że najwyższe pora na drugiego brzdąca:-D Więc rozpoczęliśmy staranka:-p
Już nie mogę się doczekać takiego drugiego malucha biegającego po domu:-D
Ja długo już o tym myślałam, ale czekałam aż mój M dojrzeje do tego sam i się udało!!!
Za długo nie musiałam czekać:-)
Sorki, że tak nie gramatycznie ale cieszę się, że do Was wracam....bo przez pracę już dawno mnie nie było...tzn nie mogłam być aktywna:zawstydzona/y:
Trzymajcie kciuki:-p a ja będę oczywiście za Was:-D
Witaj i fajnie że kolejną osóbka do nas dołącza.Powodzenia życzę w staraniach o fasolinę :tak:;-)
WITAM SIE Z RANA- dzis wczesniej niz zwykle bo dzieci wstaly przed 7 i szybciej sie wyrobilam ze wszystkim-takze Zuza juz w przedszkolu(a normalnie dop.bym Ja wiozla;-)),pranie wstawione,Domi u gory z zabawkami a ja ide zaraz nadrobic-jem sniadnie,kawka pachnie,slonko swieci-mam nadzieje na mily dzien...
KINGA- daj nzac jak po wizycie i wypytaj sie o wszystko:tak:;-)co Ci nurtuje:-)
witam nowa staraczke -MAMUSIAAAA- pisz jak najczesciej i powodzenie zycze-kiedy zaczynacie-w tym cyklu??
Mama witaj
Dziś wcześniej się pojawiłaś.Dobrze że się wyrobiłaś już a to dopiero w Pl jest po 8 będziesz miała za to dłuuugiii dzień :-)
Czesc dziewczynki:) ale mi sie przyjemnie spało:):) Ja dzis sie wybieram do drugiego ginka bo ten co byłam wczoraj ani mnie nie zbadał bo powiedział ze za wczesnie a po drugie nawet nie zapisał mnie na usg z NFZ tylko prywatnie a takie usg 60 zł .... wiec ide po drugą porade do innego lekarza :)
szczęśliwa a może warto poczekać jeszcze choć ze 2 tygodnie i wtedy iść na usg.Może wtedy dowiesz się więcej na temat swojej fasoliny bo więcej będzie widać :blink:

szczęśliwa a może warto poczekać jeszcze choć ze 2 tygodnie i wtedy iść na usg.Może wtedy dowiesz się więcej na temat swojej fasoliny bo więcej będzie widać :blink:

Zobacze co mi dzisiaj powie ten lekarz :):) jak bedzie tak samo to poczekam z dwa tygodnie tylko wiesz ja chciałabym wiedziec czy wszystko jest ok i że nie mam sie czym martwic :)

czesc SZCZESLIWA;-)fajnie jak sie tak dobrze spi:tak:to daj znac po wizycie i dus o swoje:-)
BIBINKA,SOL- jak dziewczynki,leki dzialaja,nocka przespana???:sorry2:
PYSIA- bedzie pasowalo tylkona welonie to zeby tak delikatnie tych cyrkonii bylo bo jak bedzie za duzo to mozesz przedobrzyc,ale jak bedzie delikatnie to efekt bedzie uroczy-tak mysle:sorry2:
ZAPMARTA- jak tam synio pospal??jak dzis jajniki???temperature mierzysz juz w tym cyklu???
moje ranie czeka na rozwieszenie wiec mykam,ale ...mam Was na oku:tak:
a ja dzis mialam nocke do bani-przypomnialo mi sie ,ze mialam Wam napisac:sorry2:otoz ostatnio dziewczyny pisza ze snią im sie dzieci -no mi tez sie snilo dzis dziecko-3 letnia dziewczynka i okazalo sie,ze.....to dziecko mojego męża z inna kobietą-:szok::szok::szok::szok::szok:matko i corko co za sen i teraz nie wiem-wynająć detektywa....pierwszy raz mialam taki sen-niechno tylko moj wroci z pracy...

MAMA - a wiesz że jak sie dzieci snią to na kłopoty..... tylko nie krzycz za bardzo na tego mężusia hehe :):)

Zobacze co mi dzisiaj powie ten lekarz :):) jak bedzie tak samo to poczekam z dwa tygodnie tylko wiesz ja chciałabym wiedziec czy wszystko jest ok i że nie mam sie czym martwic :)
Wiem,doskonale Cię rozumiem.Martwisz się o swoją fasoleczkę to normalne.Idź do drugiego lekarza i dowiedz się jak najwięcej niech usg zrobi i zobaczy czy wsio jest dobrze ;-)
a ja dzis mialam nocke do bani-przypomnialo mi sie ,ze mialam Wam napisac:sorry2:otoz ostatnio dziewczyny pisza ze snią im sie dzieci -no mi tez sie snilo dzis dziecko-3 letnia dziewczynka i okazalo sie,ze.....to dziecko mojego męża z inna kobietą-:szok::szok::szok::szok::szok:matko i corko co za sen i teraz nie wiem-wynająć detektywa....pierwszy raz mialam taki sen-niechno tylko moj wroci z pracy...
o rany ale sny :-D no to mąż będzie miał gadane :-D:-D

Wiem,doskonale Cię rozumiem.Martwisz się o swoją fasoleczkę to normalne.Idź do drugiego lekarza i dowiedz się jak najwięcej niech usg zrobi i zobaczy czy wsio jest dobrze ;-)

nioo martwie sie bardzo:):) ale to chyba normalne tym bardziej ze to moja 1 ciąża i bardzo to przeżywam :):) mój tatko srednio co 2 godzinki do mnie dzwoni i pyta jak sie czuje moja córka i wnusia heheh bo bardzo by chciał wnusie :)

nioo martwie sie bardzo:):) ale to chyba normalne tym bardziej ze to moja 1 ciąża i bardzo to przeżywam :):) mój tatko srednio co 2 godzinki do mnie dzwoni i pyta jak sie czuje moja córka i wnusia heheh bo bardzo by chciał wnusie :)

To normalne ale podchodź do tego spokojnie i bez fikcji .Ja sobie zawsze powtarzałam że ciąża to nie choroba i jeszcze w 8 miesiącu ciąży do szkoły chodziłam.Wszyscy się śmieli że w szkole urodzę :-DTermin miałam na 1go stycznia i tak urodziłam :tak:mój Alan ma datę urodzin 01.01.2007 w przyszłości będzie miał podwójne imprezy :-D

reklama
SZCZESLIWA nie wiedzialam ze dzieci to na klopoty....mi sie snila kumpela ze miala syna i 4 corki:szok:i jedna z nich byla mojego Toma:crazy:i pamietam jaka sie w tym snie czulam zawiedziona i oszukana przez dwie bliskie osoby-takie dziwne uczucie-no nic to tylko sen;-):tak:
AGNIESZKA- a najlepsze ze ja przed spaniem nie mysle o takic rzeczach a tu masz -taki sen...
u mnie dzis slonko ie niemrawo pokazuje choc w sumie jaest dosc chlodno...zaraz wystawiam pranie na ogrod. mam nadzieje,ze Tom dostanie pęsje na konto w piatek to w weekend pojedziemy do ogrodniczego po tuje iglaki i inne cudnosci i licze ze dostane róże szczepione na pniu bo chcialabym przed domem 3 posadzic,ale jak dostanie w poniedzialek to moge sobie planowac:dry:
SZCZESLIWA- na ktora masz tego ginek???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry