reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL, a bądź sobie moderatorką w tych swoich Kielcach i już :-D:-D
mama a bo zastanawiam się czy cyrkonie i kryształy do siebie pasują? :crazy::crazy::crazy:
wyrażę się jaśniej... mam kiecę ślubną z kryształami i zastanawiam się czy welon z cyrkoniami będzie pasował...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia mnie sie wydaje, że pasują, ale ja nie uważam sie za autorytet w takich sprawach... ale kryształki i cyrkonie fajnie sie błyszczą... gorzej gdybyś chciała cyrkonie z perłami połączyć... ;)

maran-atha też mi się wydaje, że będą pasowac... cyrkonii na welonie wiele nie będzie, parę tylko no i one się pięknie błyszczą tak jak kryształki... no nie wiem co to robic...

pysia zrób tak jak sie Tobie podoba :) to Twój najwazniejszy dzień w zyciu będziesz wówczas prawdziwą królewną więc musisz się podobać :) no i sobie przede wszystkim bo innym na pewno bedziesz sie podobać :)

Wróciłam. Późno bo późno ale jestem. Sister się zasiedziała:-)dzieciaki zamknęły sie u Maćka w pokoju a szwagry gadali o rybach!A my ploty, ploty:-)
Sol znaczy jakaś infekcja. Może wirusik i nie będzie trzeba antybiotyku. Oby szybko przeszło.
mama dobranoc i smacznego
kinga dzięki za przepis na len i miłego sam na sam:-)
bibinka tobie tez miłej nocki
bb będe pamiętać i możesz liczyc na 100 lat chociaz mój spiew nie tegens:-)
pysia mi tez się wydaje , że pasują, błyszczą i jest oki:-)

pysia - na Kielcach mam moda na zamkniętym a teraz dostałam moda na całe staraczki nie tylko staraczki na 2011 :-D

mama - żartowałam :-p Buziaczki i miłych snów :-D

maran i wisienka chyba jednak zakupię ten welon z cyrkoniami :-):-):-)
No własnie... gorzej jakby to perły były a na zdjęciu to jak kryształy wyglądają i tak

Sol,
no to spoko loko :-D:-Da Ty myślisz, że cyrkonie i kryształy pasują do siebie/?
LAski, lecę...jutro pobudka po 5ej eh i do tego głowa boli i brzuch.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wykąpałam się i spadam do łózia. Spac mi się nie chce ale jutro rano trzeba wstać do pracy to lepiej chociaz poudaję:-)
Dobranoc:happy::happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry