reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam :-)
ja dziś umieram , tak cholernie się czuję boli mnie pewnikiem lewy jajnik i cały bok do góry , :szok: ledwo dycham ,:-(.
bidulko... z tego co mi wiadomo i to są dobre babcine sposoby; ogrzewać podbrzusze poduszką rozgrzewającą albo zrobić sobie ciepłe (nie gorące) okłady. Powinno załagodzić bóle. Zielona herbatka też dobrze działa czasami może pomoc.
Połóż się i najlepiej taki ból przespać chociaż pewnie trudno jest.

reklama
KINGA- Wisieńka kupila siemie lniane jak ma je pic???ile i kiedy???ja nie wiem to nie moglam nic doradzic..
nie doczytałam widocznie sorki!

wisienko:) ja sypię sobie 1-1,5 łyżeczki siemienia do kubka zalewam ciepłą wodą (nie wolno gorącą wodą bo traci bogate składniki) chwilkę czekam i potem sobie powoli łyżeczką podjadam taki "kleiczek" zawsze to robię przed snem na noc.

dziękuję ci bardzo , za radę . mój mężulek mówi że na wszystko dobry AMOL ..:-D. czasem robię herbatkię z cytryną i amolkiem , dobra na wszystko

dziękuję ci bardzo , za radę . mój mężulek mówi że na wszystko dobry AMOL ..:-D. czasem robię herbatkię z cytryną i amolkiem , dobra na wszystko
o no widzisz:) każdy dobry sposób nie jest zły!
ja amol zawsze biorę jak mnie zgaga męczy lub żołądek boli wtedy na łyżeczkę paroma kroplami zalewam kostkę cukru. ohyda ale pomoga :)

Dzięki za miłe przyjęcie ;-)

Wisieńka, @ jeszcze nie miałam, więc na razie prawdziwy 'chybił-trafił' :-D od czerwca zacznę urozmaicać małemu pasibrzuchowi dietkę, więc może ruszy ... no chyba, że do tego czasu 'coś' wytestujemy :rofl2: teraz oprócz świrującej tempki za owulką przemawiają moi starzy dobrzy znajomi ... pryszcze :baffled:
mama05, Twoja Zuzia też taki charakterny nerwusek ;-)?? Nam się trafiło dzieciątko prawie ideał ... śpi w nocy po 10 godz, jest zdrowa i baaardzo wesoła, ale jak się wkurzy, to ratuj się kto może :szok:

MAMA NASZCZESCIE ODPADLO TO CO MIALO ODPASC I JEST JUZ DOBRZE... WCZORAJ MALOWALAM SYPIALNIE,, CAFFE LATTE "( JAKOS TAK SIE PISZE:-)) I ,,KARMAZYNOWY PRZYPLYW". FAJNIE WYSZLO.
A iWUSIA MA ZNOWU KATAR... JEJ KUZYNKA PRZYSZLA Z KATAREM ZNOWU Z PRZEDSZKOLA W PIATEK I DLUGO NIE MUSIALAM CZEKAC NA KONSEKWENCJE... KURDE MALA MI NIE DAJE PISAC... TA WIADOMOSC PISZE JUZ 45 MIN:-)
Wiolka ja tez mam na ścianie karmazynowy przypływ :):):):):):):):)

Dziewczyny piszecie jak szalone nie nadążam za Wami :baffled:

Sol przykro mi, że małą się rozchorowała i to już pierwszego dnia - oby szybko przeszło

Marylka zastanawiałam się jak ty to zrobiłąś ze jesteś już ponad 8 lat po ślubie a jsteś z 86 rocznika :rofl2: ale dopiero teraz doczytałam ze ślub był półtora roku temu ( ja brałąm ślub 23 sierpnia :-) tylko 2003 )
no to by było dziwne jakbym tyle po ślubie była :) a że stała ze mnie bestia to od gówniarza razem jesteśmy - jak mnie wkurza to mówie że jeszcze za młodu sie taki do mnie przyczepił i tak został :):):):):)

witam :-)
ja dziś umieram , tak cholernie się czuję boli mnie pewnikiem lewy jajnik i cały bok do góry , :szok: ledwo dycham ,:-(.
no te bule na @ to zawcześnie więc trzymam kciuki ja zawsze termofor kłade na brzuszek :) a moja babcia też mówiła że Amol najlepszy w sumie to prababcia :):) kochana kobieta :):)

wpadłam na chwile sprawdzić co i jak :) dozobaczyska jutro

Dzięki za miłe przyjęcie ;-)

Wisieńka, @ jeszcze nie miałam, więc na razie prawdziwy 'chybił-trafił' :-D od czerwca zacznę urozmaicać małemu pasibrzuchowi dietkę, więc może ruszy ... no chyba, że do tego czasu 'coś' wytestujemy :rofl2: teraz oprócz świrującej tempki za owulką przemawiają moi starzy dobrzy znajomi ... pryszcze :baffled:
mama05, Twoja Zuzia też taki charakterny nerwusek ;-)?? Nam się trafiło dzieciątko prawie ideał ... śpi w nocy po 10 godz, jest zdrowa i baaardzo wesoła, ale jak się wkurzy, to ratuj się kto może :szok:

witaj :):) jak są pryszcze to znaczy że jest owólka ?? jak ich więcej wyskakuje :) ?? bo to tez niestety moi kumple a w ten weekend tak mi jeden ham na brodzie wyskoczył że moja mama sie śmieje że to jakiś wulkan a nie pryszcz - kochana mamusia :)

reklama
witaj :):) jak są pryszcze to znaczy że jest owólka ?? jak ich więcej wyskakuje :) ?? bo to tez niestety moi kumple a w ten weekend tak mi jeden ham na brodzie wyskoczył że moja mama sie śmieje że to jakiś wulkan a nie pryszcz - kochana mamusia :)

heh ... no u mnie zawsze owulka = skomasowany nalot przyjaciół pryszczy :baffled: i właśnie mnie zaszczyciły swoją obecnością przed weekendem ... a całą ciąże i do tej pory spokój był :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry