reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
znaczy że jest nadzieja że w ciąży będzie spokój :):) hura :):):) a mi tak z niedzieli na poniedziałek wyskoczyła asteroida :) - tak jak miałam miec owólke śluzu mam bardzo mało to chociaż po pryszczach będe rozpoznawać :):):):):)

to do jutra kochane :)

reklama
dziewczynki ja narazie znikam bo cześć wieczoru chcę spędzić z mężem sam na sam;)
synek nam już śpi wiec wiecie ;P

Do później!
:-)

KINGA- DZIEKI ZARAZ IDE ZAAKCEPTOWAC:))
JOL- jak bym czytala o swojej Zuzi to co napisalas-tez tak spala i spi nadal i dlatego szybko postaralismy sie o rodzenstwo bo wogole nas nocki nie umeczyly:)))ale jak dostanie nerwa to .....:)

Witajcie dziewczyny,przepraszam nie wiem o czym pisąycie,nie jestem narazie w stanie was nadrobic,mam duzo pracy,chciałam sie tylko przywitac:-)
Zdaje relacje ze cigle mnie pobolewa s dole brzucha,szczególnie z lewej strony,no i jestem głodna:-pi śluzu coraz więcej:szok:
za tydzien juz bede po wizycie,nie moge sie doczekac:-)

kochane wpadłam życzyć dobrej nocki:tak:.do jutra i owocnych starań:-)

sol no tak,wszystko fajnie dopóki dziecko nie choruje,wiem coś o tym:baffled:.mam nadzieję,że jej szybko minie:tak:.
wiecie co,wkur...mnie ta pogoda,ciągle jakaś jesień:wściekła/y::angry:.początek maja,a tu wiosny za nic nie widać i jak tu mamy nie chorować,a dzieci tym bardziej

ja też uciekam kolacyjkę robić,Ala już mleko wciągnęła i mówi,że jest głodna:baffled:
No zgadzam się z tą pogodą - mogło by wreszcie słonko zagościć :-D

Dziewczyny piszecie jak szalone nie nadążam za Wami :baffled:

Sol przykro mi, że małą się rozchorowała i to już pierwszego dnia - oby szybko przeszło

Marylka zastanawiałam się jak ty to zrobiłąś ze jesteś już ponad 8 lat po ślubie a jsteś z 86 rocznika :rofl2: ale dopiero teraz doczytałam ze ślub był półtora roku temu ( ja brałąm ślub 23 sierpnia :-) tylko 2003 )
No w sumie już wczoraj ją brało :-(

23 sierpnia ma urodzinki mój Pol:-)To szczęsliwa data:-)Kupiłam ten len i teraz niech mi ktoś napisze ile i kiedy tego :-)pić.
Sol no bidula Twoja, raczej za ostro chyba na zęby u 2 latki:crazy:Wredna natura uczy ją od małego cierpliwości. Szkoda jej jeśli jej się podobało to pewnie rozżalona:crazy:
Ja też z Mackiem miałam cesarkę i dobrze, ze w ogóle wszystko z nim oki, tak mnie przetrzymali po terminie, ze juz wód nie miałam i mu serduszko stawało przy skórczu bo nie było amortyzacji, a łożysko to zielone miałam:-:)-(a oni najpierw mnie oksytocyna męczyli:crazy:
Kupiłam tez chłodnik sokólski, mniam:-)
no i się okazało że to nie zęby :-(

pysia i ja gratuluję!!!

Sol zdróweczka dla małej życzę

JoL witaj! :)
Dziękujemy

Noż więcej do tej przychodni dyżurującej nie pójdę - co za wredny babsztyl tam przyjmuje :wściekła/y: Za każdym razem i wszystkim dzieciakom daje Summamed forte. Jak przyszłam do domu i zobaczyłam jaką dawkę jej walnęła (przyjmuje się przez 3 dni max łącznie 30mg/kg masy ciała) to zbladłam - ma niby 5 dni brać i dawka sporo przekroczona i Nurofenu przekroczona :szok: jutro idę z małą do naszego lekarza - chwilowo antybiotyk wstrzymuję i leczę ją na swój sposób. Zobaczymy jutro efekty i decyzję naszej lekarki. Jak się uda to może w piątek pójdzie do przedszkola :tak: Bo bardzo jej się tam podobało :tak:

A i ... strzeżcie się - od dzisiaj moderuję staraczki :-D

SOL- gratuluje moderatorni-a czym nam to grozi??:-D:-D:-D:-D:-D
BIBINKA- Tobie rowniez dobrej nocki kochana:tak:
PYSIA- co to za dylemat????? ja brykam do mojego i piwkujemy,pa do jutra;-)karaluchy!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry