reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam :-)

Mam nadzieję, że przyjmujecie jeszcze nowe 'staraczki' ;-) Mam córcię ze stycznia 2010 a marzy nam się rodzeństwo rok po roku :tak:
Jak na razie mierzę tempkę i czekam na pierwszą owu albo @ po porodzie ... temp trochę świruje, ale jest szansa, że po koniec zeszłego tygodnia była owulka :-) odczekam jakieś 10 dni i przetestuję :tak:
nie nastawiam się na szybkie 2 krechy, bo o pierwszą dzidzię staraliśmy się 10 m-cy, ale mam cichą nadzieję, że tym razem pójdzie trochę szybciej i bez wspomagaczy ;-)

reklama
WISIEńKA, MAMA ach dzięki dzięki :-D:-D:-D Teraz na pewno szybciej będę odpisywac i w ogóle będzie mi lżej :-)

maran-atha ja chciałabym dziewczynkę a Pol chłopaka:-) cykle też mam ostatnio pokręcone, ale owulka u mnie wyraźna była zawsze i mam nadzieję, ze teraz tez będzie taka. Ja raczej czuję ja niz liczę kiedy będzie:-)
Jol witam, pewnie, ze przyjmujemy. Ja tez styczniowa mama tyle , ze sprzed 15 lat. Pamiętam ,ze po urodzeniu Macka nie miałam @ aż skończyłam go karmić. Fakt temp. wariuje zostało ci wsłuchanie się w organizm, bo @ jeszcze nie miałaś???Pozdrawiam i życzę sukcesów:-)

MARAN- no owulka jest 14 dni przed nastepna @ wiec jesli masz 34 dnowe cykle to 20 powinna byc owulacja...
JOL- witamy,ja tez mam Zuzie:) i trzymamy &&&&&&& za testowanie za 10 dni!!

Kinga, dzięki laseczko :-):-):-)
Ta pogoda mnie wprost wykańcza i powrót do domu też :-D:-D:-D Nie chciało mi się tu wracac :-):-):-)

witam :-)
ja dziś umieram , tak cholernie się czuję boli mnie pewnikiem lewy jajnik i cały bok do góry , :szok: ledwo dycham ,:-(.

23 sierpnia ma urodzinki mój Pol:-)To szczęsliwa data:-)Kupiłam ten len i teraz niech mi ktoś napisze ile i kiedy tego :-)pić.
Sol no bidula Twoja, raczej za ostro chyba na zęby u 2 latki:crazy:Wredna natura uczy ją od małego cierpliwości. Szkoda jej jeśli jej się podobało to pewnie rozżalona:crazy:
Ja też z Mackiem miałam cesarkę i dobrze, ze w ogóle wszystko z nim oki, tak mnie przetrzymali po terminie, ze juz wód nie miałam i mu serduszko stawało przy skórczu bo nie było amortyzacji, a łożysko to zielone miałam:-:)-(a oni najpierw mnie oksytocyna męczyli:crazy:
Kupiłam tez chłodnik sokólski, mniam:-)

wiesz ja też jestem 23 sier...

reklama
KINGA- Wisieńka kupila siemie lniane jak ma je pic???ile i kiedy???ja nie wiem to nie moglam nic doradzic..
SOL- jak Karola???wyslalam Ci na PW

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry