reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no niestety poszło:wściekła/y::angry:.ważne,żeby pomogło,ale leki są tak drogie,że niedługo chyba zbankrutuję:baffled:.
BIBINKA- noz te ceny w aptekach to istna porazka:crazy:pamietam jaka bylam zla jak mi zapisala na zapalenie spojowek ostatnio krople za 28 zl a wczesniej kilka m-cy temu takie za 2 zl i gdybym nie wiedziala ze jest tanszy odpowiednik to moze bym zaplacila i juz ale ze wiedzialam to bylam wkuta caly dzien na babe jedna!!!!!!!!a to taka malutka buteleczki a tu 2 dzieci a ponewaz jest na recepte ten lek to nie mialam wyjscia:sorry2: :dry:ale nastepnym razem juz bede mądrzejsza-oj bede(jak bedzie wypisywala recepte) ,dobrze choc ,ze leki Ali pomagaja!!

reklama
bibinka - no fajnie się dziecko bawiło a teraz ma 38.5 i nie mam pojęcia co robić. Lekarz naszej przychodni dzisiaj nie ma popołudniowego dyżuru i zostaje nam mordownia w przychodni dyżurującej. Czekam zatem do 18-stej i zadzwonię jeszcze do mojej cioci może ona nas przyjmie - nawet prywatnie ale niech ja zobaczy :-( Kipa jej się z nosa leje, zatkane zatoki i ta temperatura :-( Ogólnie może to być od zębów ale żeby aż tak? Oj chyba jej przygoda z przedszkolem się skończy na ten tydzień :-( A tak się cieszy na jutro :-(

Witajcie.
Tak dawno mnie nie było, nie daje rady nadrobobic....:-p
Do mnie niestety przyszła @ ale jak sie skończy bierzemy sie ostro do pracy:-)
Ja jestem w trakcie matur ;-)

Pozdrawiam serdecznie!
witaj kochana :) powodzenia na maturze :) mama ma racje cięszko będzie nadrobić : u nas corazwięcej babeczek jest :) i akurat po maturach będzie owólka i wielkie przytulańsko :):)

NAGAPALMA- tak trzymac:tak:
BIBINKA- to cierpliwosci zycze i zeby na leki za duzo kaski nie poszlo:sorry2:a z kumpela to taka sprawa,ze z powodu braku postepu w porodzie zrobili cesarke-najwazniejsze ze ma juz 2 synka przy sobie:tak:
no najwazniesze że urodziła bo jakby ja tak dłużej męczyli znajoma 2 doby na piłce skakała i w końcu i tak miała cesarke :( masakra co

bibinka super że Ali się poprawia a z tymi lekami to nic nie mów ja kiedyś wykupiłam zastrzyki za ponad 100 zł i okazało sie że mam na nie znieczulenie i nie moge ich brac i oddać tez nie mogłam i musiałam następne kupić masakra po prostu

marylka - od kiedy ma się znieczulenie na leki? :-D
miało byc uczulenie :) widze że dzis wyłapujemy sobie błędy :) ale sie uśmiałam jak mi mój napisałaś :) widać że czas kończyc prace i do domu czas więc na razie kobitki

sol no tak,wszystko fajnie dopóki dziecko nie choruje,wiem coś o tym:baffled:.mam nadzieję,że jej szybko minie:tak:.
wiecie co,wkur...mnie ta pogoda,ciągle jakaś jesień:wściekła/y::angry:.początek maja,a tu wiosny za nic nie widać i jak tu mamy nie chorować,a dzieci tym bardziej

ja też uciekam kolacyjkę robić,Ala już mleko wciągnęła i mówi,że jest głodna:baffled:

Ostatnia edycja:
MAMA NASZCZESCIE ODPADLO TO CO MIALO ODPASC I JEST JUZ DOBRZE... WCZORAJ MALOWALAM SYPIALNIE,, CAFFE LATTE "( JAKOS TAK SIE PISZE:-)) I ,,KARMAZYNOWY PRZYPLYW". FAJNIE WYSZLO.
A iWUSIA MA ZNOWU KATAR... JEJ KUZYNKA PRZYSZLA Z KATAREM ZNOWU Z PRZEDSZKOLA W PIATEK I DLUGO NIE MUSIALAM CZEKAC NA KONSEKWENCJE... KURDE MALA MI NIE DAJE PISAC... TA WIADOMOSC PISZE JUZ 45 MIN:-)

reklama
Dziewczyny piszecie jak szalone nie nadążam za Wami :baffled:

Sol przykro mi, że małą się rozchorowała i to już pierwszego dnia - oby szybko przeszło

Marylka zastanawiałam się jak ty to zrobiłąś ze jesteś już ponad 8 lat po ślubie a jsteś z 86 rocznika :rofl2: ale dopiero teraz doczytałam ze ślub był półtora roku temu ( ja brałąm ślub 23 sierpnia :-) tylko 2003 )

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry