reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
elo;))

ktoś tu mówił o moim wózeczku???;))ja czekam dalej po aukcji, Pani ma go dziś nadać więc może jutro będę go ujeżdżać po domku;)))

nocka tak tragiczna,że szok-o 4 nad ranem wzięłam męża na litość i w końcu pospałam 2 h ciągiem, nie ma to tamto, dziś faszeruję małą nurofenem - i do środka i na dziąsła-bo ona z tego niewyspania nie do życia jest...

Monia twoja córcia to cudności jest, a pies jak fajnie się z nią 'bawi', widać że delikatny dla niej i pozwala jej praktycznie na wszystko

ja się dziś za porządki biorę-na razie piorę kurtki puchówki by je powoli chować-bo wiosna tuż tuż;)

Libby-elo, natchnęłaś mnie fajnym pomysłem i pomogę ci trochę z tym jedzonkiem dla małego alergika;))

buziaki dla reszty;****

reklama
ciociu jestes wielka :-)bardzo dziekuje w imieniu Iwci i malego. Iwa przeszczesliwa, swoja droga skad wiedzialas ze ona ksiazeczki uwielbia?:-):-*:-*:-*

Załączniki

• DSCN5906.jpg
    DSCN5906.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 21
  • DSCN5907.jpg
    DSCN5907.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 21
  • DSCN5909.jpg
    DSCN5909.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 19
markowa jakaś ??? :szok:

markowa?! Kocie co za ignorancka ;-):-D to dokladnie ta sama polka co chanel, dior itd.:-p uff sie zbulwersowalam :-D:-D:-D:zawstydzona/y:

karola dzieki! fajne te wozki. a ostatnio slyszalam o jakiejs polskiej marce wozkow na j albo na y... kurcze nie pamietam. juz mi sie wszystkie te firmy mieszaja. caly czas nie zdecydowalismy czy kupimy tu czy w pl. jesli bedziemy w pl kupowac samochod, to wtedy jak najwiecej zakupow wozkowo-dzieciecych zrobimy w pl, bo tu wszystko min 2 razy drozsze.

chyba musze dzis odpoczac po tych dwoh dniach biegania i robienia, bo w krzyzu mnie łypie, ze hej. a! ale oficjalnie juz nadrobilam moje ciazowe schudniecie i wrocilam do wagi z poczatku stycznia. idzie do przodu :) byle nie za szybko do przodu...

buziaka dostanie tylko Karola! tylko. wiecej nie dam. nie zasluzyly. :no:

Mam syrop klonowy, czekoladę płynną, marmoladę, miód i posypkę cukrową ewentualnie :)

Jedo...hmm... nie znam więc się nie wypowiem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wioluś ale super zdjęcia! Iwci pasuje ta książeczka :-)

Pok a czemu nie zasłużyły na buziaka? :eek::-)

Carolka a co robisz z syropem klonowym? Ja to uwielbiam!

reklama
Good morning Vietnam!!! :-D:-D:-D walczmy o przetrwanie :cool2:
Boogie czy Remiś ma już narzeczoną?? Niesamowity jest...niesamowite zdjęcia....a oczy ma piękne po Tobie! I rzęsy!
:zawstydzona/y: dziękuję :* Narzeczona??? :szok: o matuchno!! jeszcze nieee :no::-p:-D
kocurku - a jednak będzie pocieszająco :-)))) Ja nie wiem kiedy to się skończy....:/
Już mu smarowałam dziąsła Dentinoxem i nadal wyje.....Odkurzacz też był w ruchu :))
cisza................ale ile można odkurzać :eek:
Powoli wyczerpują mi się pomysły. Jedynym ratunkiem, wydaje mi się....będą spacery,
ale to musi się ocieplić, bo samo ubieranie jest stresujące.
Może u sąsiadów, jeszcze trzeba odkurzyć :-p :sorry: wybacz mi Kochana, ale ja muszę z humorem, bo u nas od kilku dni o 4 rano jest koncert życzeń :-(
buziaka dostanie tylko Karola! tylko. wiecej nie dam. nie zasluzyly. :no:
:confused::dry::sad: yyyy.. nie ma już szans na buziaka? :zawstydzona/y:
Pok dzięki:)
Gofra komuś?
Koleżanka wpadła posadziła mnie i SPRZĄTA!!!!
GOFRA???? :szok: o zaraz pakuję manele i szykuj się na gości :-p:-p:-p:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry