reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No właśnie! :tak: Wpadam zaznaczyć, że dziecię Ci się udało MONIA! Śliczniaste i zabawne :-):-D Piesek też ładniutki i wydaje się spokojny... nie to co mój wariat :dry:

LILI STUK! :-p

MADE jak nocka..? Pociesz mnie, choć nie życzę Ci źle :-p:-D

No właśnie Made jak nocka? :-)

Kocie stuk puk stuk :-p

Wioluś a czego szukasz na allegro?

Rureczko a jak Ty się czujesz?

kocurku - a jednak będzie pocieszająco :-)))) Ja nie wiem kiedy to się skończy....:/
Już mu smarowałam dziąsła Dentinoxem i nadal wyje.....Odkurzacz też był w ruchu :))
cisza................ale ile można odkurzać :eek:
Powoli wyczerpują mi się pomysły. Jedynym ratunkiem, wydaje mi się....będą spacery,
ale to musi się ocieplić, bo samo ubieranie jest stresujące.

lil a obecnie sukienek i spodenek na lato dla Iwy, oczywiscie po jak najkorzystniejszych cenach ha ha ha :-)
co tam ? jak samopoczucie?na mnie nadal sloneczko dziala i usmiech mam od rana na pyszczku

Lil jajecznica to był błąd:eek: widać tylko chleb z masłem i woda! ewentualnie kisiel i cola:-D

Właśnie Wiola, co tam już kupujesz?

Muszę do sklepu, a tak mi się nie chce:-( ale lodówka pusta, na obiad nic nie ma... i zjadłabym coś słodkiego... tylko co jak nic nie wolno?

Made to on teraz na etapie wycia? Biedny maluszek....

Rureczko już niedługo będziesz cieszyć się żołądkiem tylko dla siebie! Zobaczysz jaka to wspaniała ulga!

Wioluś mi trochę brak snu doskwiera, ale właśnie na spacer się szykuję. Buziaki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry