reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poczku w poliki to lubię :-p A placki faktycznie przesoliłam...myślisz, że kurki by pomogły? Wydziobałyby nadmiar soli? ;-);-)

Made no w sumie w sumie....taka fajna różnica wieku by była....a Maniek to też mi się podoba....Tylko pytanie jak oni wzrostem do siebie za 20 lat....bo jak Martynka pójdzie w moje ślady to będzie 180 cm miała - a jak Ty przewidujesz Mańka? :-p

reklama
rureczka - BRAWO!!! Uwielbiam biały barszcz :-p szczególnie na białej kiełbasie

Liluś - jak na razie, to wygląda na starszego :eek: a czy się ta tendencja utrzyma...?
Ciężko stwierdzić...ja mam niecałe 170cm, Szanowny 180cm z małym hakiem....
no nie wiem, nie wiem.....
Ale najbardziej to się jednak martwię, bo to raczej humanista będzie, a oni majętni
nie są hehe :-)

Ostatnia edycja:
Dostąpilim łaski :-) poczku nieśmiało dziękuję :-)))))))))

ja tu sie kajam a Ty z łaską wskakujesz, no wiecie co... :-p:-p:-p

placki, zurki... boze!!!!! wiecie, ze ja nigdy nie bylam fanem polskiej kuchni, bo w domu rodzinnym sie niewiele jej jadlo a teraz w ciazy o niczym innym nie mysle!

rureczka - wysyłaj :-p tylko bez mokasynów i innych brzydali :-))))))

poczku - kiedy ja szczerze w niedowierzaniu tkwię....Twoje bisou, są dla mnie
cenniejsze niż wszystkie skarby świata :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Gofrów jest dużo:) Małe serduszka:)))
Zaraz wstawiam obiad:)
Koleżanka wyszorowała mi kuchnię i łazienkę:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry