reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol ale fajne te Twoje dziewczyneczki :tak:

Paulina Maja jest świetna!! Danio też oczywiście :tak:

kurka wodna... :zawstydzona/y: dziękuję, za wszystkie miłe opinie, znaczy się wyglądam jak człowiek i do ludzi pójść mogię :-D

reklama
Made oj ja muszę skorzystac z tych usług :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo tak cierpię na niedobór miłości, że oszaleję, zazwyczaj udaje mi się to opanować, ale znów czuję oddech potwory na moich plecach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc tylko mnie kochaj!!! :-D:-D:-D:-D

zresztą mam pytanie, zaraz wkleję zdjęcie i powiedzcie mi, czy tak można wyjść na ulicę w moim przypadku ;-)
Zobacz załącznik 444161
wybaczcie ten brak make upu...

Pięknie:)))) Ehhh jak ja Ci zazdraszczam warunków cycowych i włosowych... :)

Dobry wieczerek :-)

CAROLA Czekaj na moją pakę dla dziewczyn! pojutrze postaram się wysłać, to w pon będzie :tak: Mam sporo nieużywanych w ogóle dżinsów, butów i innych rzeczy 36/38, but 38/39 - może coś sobie wybiorą, a jak nie to na pewno znajdziesz kogoś w potrzebie :tak:
Super:) Dziękuję
CAROL aaa i tylko wybacz, jeśli nie będą uprasowane, nie wiem czy dam radę :sorry:

A kto tu się tak lansuje, HĘ???? A gdzie to tak??? A na co to tak???? Bo się martwię o Łobaczka..... :sorry::-p
Nic nie prasuj, no co Ty!?!?

W kwestii paczek...Paula dzięki...mąż na zawał mi zszedł:) Kurier chwilę temu podjeżdża, mąż wyszedł odebrać i paczy a tam wózek :))) hahaha, mina męża: BEZCENNA :)))))
Nie wiedział biedaczyna co jest w środku:))))))

Boogie paczuszka w aucie, jutro będę dzielić:))))

Dziękuję Wam wszystkim serdecznie, to dla mnie wiele znaczy, tak samo jak dla dziewczyn, one kochane są i lubię je a jak mogę im pomóc to się cieszę:))))
Bliźniaczki to w końcu moje prawie pasierbice:-D

Paula - bombastyczne te widoki :-) Ja nie chcę nic mówić, ale z Twojego
Danielka, to niezły Apollo :)))) Śliczne dzieci....i jakie szczęśliwe :)))
Tobie też się należy kilka słów uwagi :-p Bardzo ładna z Ciebie niewiasta :tak:

Sol hehe :-) Dziewczynki przesłodkie....a ta malutka ma takie diabełki w oczkach :))

Kocurku - pokoik jeszcze nieskończony :-( musicie poczekać....

Sol chciałam tylko powiedzieć że masz śliczne córeczki a Emi wygląda na baaaaaaaaaaardzo zadowoloną,że w końcu laptopa dorwała;)))

aha i chciałam jeszcze dodać,że w niedzielę wieczorem robiłam zamówienie na stronie aparta dla mojej sis na 18-kolczyki i zawieszkę do kompletu a dziś miły pan kurier mi przywiózł!!!ekspres polarny normalnie;))

:eek: ja bardzo przeprszaszam, ale postulowałam jakiś czas temu, do naszej szanownej koleżanki Made o zdjęcia jej pięknej Familii, a tu kompletny brak odezwu :-p

reklama
jezzzzuuu Karola przeproś męża, nie miałam innego kartona;PPPP mam nadzieję,że coś z tych rzeczy się przyda a rzeczy dla maluszka to dla tego co ostatnio się rodził;)

Made ekhm ekhm dziękuje za komplementy;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry