reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol ale fajne te Twoje dziewczyneczki :tak:

Paulina Maja jest świetna!! Danio też oczywiście :tak:

kurka wodna... :zawstydzona/y: dziękuję, za wszystkie miłe opinie, znaczy się wyglądam jak człowiek i do ludzi pójść mogię :-D

reklama
Made oj ja muszę skorzystac z tych usług :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo tak cierpię na niedobór miłości, że oszaleję, zazwyczaj udaje mi się to opanować, ale znów czuję oddech potwory na moich plecach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc tylko mnie kochaj!!! :-D:-D:-D:-D

zresztą mam pytanie, zaraz wkleję zdjęcie i powiedzcie mi, czy tak można wyjść na ulicę w moim przypadku ;-)
Zobacz załącznik 444161
wybaczcie ten brak make upu...

Pięknie:)))) Ehhh jak ja Ci zazdraszczam warunków cycowych i włosowych... :)

Dobry wieczerek :-)

CAROLA Czekaj na moją pakę dla dziewczyn! pojutrze postaram się wysłać, to w pon będzie :tak: Mam sporo nieużywanych w ogóle dżinsów, butów i innych rzeczy 36/38, but 38/39 - może coś sobie wybiorą, a jak nie to na pewno znajdziesz kogoś w potrzebie :tak:
Super:) Dziękuję
CAROL aaa i tylko wybacz, jeśli nie będą uprasowane, nie wiem czy dam radę :sorry:

A kto tu się tak lansuje, HĘ???? A gdzie to tak??? A na co to tak???? Bo się martwię o Łobaczka..... :sorry::-p
Nic nie prasuj, no co Ty!?!?

W kwestii paczek...Paula dzięki...mąż na zawał mi zszedł:) Kurier chwilę temu podjeżdża, mąż wyszedł odebrać i paczy a tam wózek :))) hahaha, mina męża: BEZCENNA :)))))
Nie wiedział biedaczyna co jest w środku:))))))

Boogie paczuszka w aucie, jutro będę dzielić:))))

Dziękuję Wam wszystkim serdecznie, to dla mnie wiele znaczy, tak samo jak dla dziewczyn, one kochane są i lubię je a jak mogę im pomóc to się cieszę:))))
Bliźniaczki to w końcu moje prawie pasierbice:-D

Paula - bombastyczne te widoki :-) Ja nie chcę nic mówić, ale z Twojego
Danielka, to niezły Apollo :)))) Śliczne dzieci....i jakie szczęśliwe :)))
Tobie też się należy kilka słów uwagi :-p Bardzo ładna z Ciebie niewiasta :tak:

Sol hehe :-) Dziewczynki przesłodkie....a ta malutka ma takie diabełki w oczkach :))

Kocurku - pokoik jeszcze nieskończony :-( musicie poczekać....

Sol chciałam tylko powiedzieć że masz śliczne córeczki a Emi wygląda na baaaaaaaaaaardzo zadowoloną,że w końcu laptopa dorwała;)))

aha i chciałam jeszcze dodać,że w niedzielę wieczorem robiłam zamówienie na stronie aparta dla mojej sis na 18-kolczyki i zawieszkę do kompletu a dziś miły pan kurier mi przywiózł!!!ekspres polarny normalnie;))

:eek: ja bardzo przeprszaszam, ale postulowałam jakiś czas temu, do naszej szanownej koleżanki Made o zdjęcia jej pięknej Familii, a tu kompletny brak odezwu :-p

reklama
jezzzzuuu Karola przeproś męża, nie miałam innego kartona;PPPP mam nadzieję,że coś z tych rzeczy się przyda a rzeczy dla maluszka to dla tego co ostatnio się rodził;)

Made ekhm ekhm dziękuje za komplementy;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry