reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bogusiu - jak dla mnie to RYZYKUJESZ Kochana :-))) Nie wiem czy samce to wyczymają...
Niejednego na ten widok poniesie :-p:-D))))
Cudownie Ci w tej sukience :*

reklama
CAROL aaa i tylko wybacz, jeśli nie będą uprasowane, nie wiem czy dam radę :sorry:

A kto tu się tak lansuje, HĘ???? A gdzie to tak??? A na co to tak???? Bo się martwię o Łobaczka..... :sorry::-p

MADE :-D no PACZ kochana moja, że ta porządkowa zaraza nie odpuszcza !!! :szok::-D:-D
BOOGIE GDZIE TAK SIĘ WYBIERASZ????? :dry:

just loj tam jak by ponioslo i komplementow szanownej kolezance samce by naopowiadali to nawet wskazane by bylo...mi sie bardzo w tej sukience podobasz,jeszcze do tego wlosy rozpuszczone i klekajcie panowie na kolana

Kocurku - hahahahaaaaa :-) ja się rozumisz byłam zaszczepić :))))))))

Bogusiu - może ich...tych samców ponieść, oj może........:-)))
przynajmniej dobrze, że to nieloty :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry