reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocie a dziekowac dobrze...brzuch sie stawia co troche ale sobie tak mysle ze to chyba te skurcze przepowiadacze, bo czuje dyskomfort ale nic mnie nie boli...a w ogole to chodze dzis i wciagam wszystko co spotkam na swojej drodze:-p:zawstydzona/y:
co u was jak Olenka i Kawaler?

reklama
Wiola - fajny dzień :tak: A mi teściowa 3 koszule granatowe z błękitnymi wstawkami kupiła przy Karoli rozpinane na środku - bardzo wygodne - rozmiar S/M i były w sam raz na mnie - taka dziwna rozmiarówka :-p Ale jak poprawia nastrój :laugh2: Mam je do dzisiaj ale jakoś nie chodzę w nich bo są z dziwnego materiału - strasznie się w nich człowiek poci :dry:

rurka - ja nie umiem na obcasach chodzić- w najlepszym wypadku bym sobie nogi połamała, w najgorszym kark skręciła :laugh2:

Bogusia - super wyglądasz ;-):tak::tak:

A ja dzisiaj złapałam moje dziewczyny na Karoli wyrku - Emila sama tam wlazła po laptopa :-p
Zobacz załącznik 444165

Made moja pora kolacyjna to 17 i później już nie :-D tylko woda niegazowana:-:)-D

Bogusiu pięknie wyglądasz!!!!

Sol też się zastanawiam jak w tym chodzić :szok: dziewczyny super, a jakie zadowolone:-D

Paulina w takie kuleczki też bym się położyła:-D dzieciaki śliczne, jak zawsze :)) a i mama niczego sobie:-D swoją drogą Maja ma bardzo modną fryzurkę:-p

BOOGIE GDZIE TAK SIĘ WYBIERASZ????? :dry:
yyyy... to może dopiero w lato, może w Breslau się będę lansować :-p:-p:-D
just loj tam jak by ponioslo i komplementow szanownej kolezance samce by naopowiadali to nawet wskazane by bylo...mi sie bardzo w tej sukience podobasz,jeszcze do tego wlosy rozpuszczone i klekajcie panowie na kolana
:zawstydzona/y: no w sumie mogliby i powiedzieć co nie co ;-):laugh2:
Bogusiu - może ich...tych samców ponieść, oj może........:-)))
przynajmniej dobrze, że to nieloty :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BOOGIE a doczytałam, że to świeży zakup, na POTENCJALNE wyjście :-p ufff....

RURKA matko!!! :szok::szok::szok: CO TO ZA SZCZUDŁA???????

PAULA no rodzeństwo idealne :-):-):-):-) Włoski przycięte??

Uuuuu w BRESLAU NA DANCING......?? :eek::-):-D:-D:-D

sol ja ogolnie wole pizamy a najlepiej koszulki na ramiaczkach i bokserki ale tak w szpitalu raczej pokazac sie nie wypada:-D. dziewczyny slodkie, Karola jaka juz duza.

Paulina w koncu sie pokazalas...usmiechy piekne ma cala trojeczka.

rurka nie gadaj:-/ a ja wlasnie bulke z nutella wciagnelam:zawstydzona/y:

Kocur-no tak Daniel się w końcu spotkał z fryzem-a to akurat fotka jak Maja na wstecznym wjechała pod jego łóżko;))
a druga fotka to z niedzielnych kulek;))

Rurka chodzi ci o fryzurę a'la wicherek na głowie;)?

Kocie podobno bardzo modne ostatnio buty:szok:

Wiola nie wolno mi wieczorem, bo później nad toaletą wiszę :-:)-( liznęłabym trochę tej nutelli z bułki a tak mogę tylko pomarzyć :zawstydzona/y:

Paulinko o tego eleganckiego irokezika!! u mnie w rodzinie dziewczynkę specjalnie tak obcinają :))

reklama
SOL a takie grzeczne się wydają.... :-p:-p:-p

MADE a ja nie chcę być nachalna, ale masz już kabelek, a zdjęciuf ni ma.... :no: A miała być familia cała i mieszkanko i w ogóle :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry