reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocie a dziekowac dobrze...brzuch sie stawia co troche ale sobie tak mysle ze to chyba te skurcze przepowiadacze, bo czuje dyskomfort ale nic mnie nie boli...a w ogole to chodze dzis i wciagam wszystko co spotkam na swojej drodze:-p:zawstydzona/y:
co u was jak Olenka i Kawaler?

reklama
Wiola - fajny dzień :tak: A mi teściowa 3 koszule granatowe z błękitnymi wstawkami kupiła przy Karoli rozpinane na środku - bardzo wygodne - rozmiar S/M i były w sam raz na mnie - taka dziwna rozmiarówka :-p Ale jak poprawia nastrój :laugh2: Mam je do dzisiaj ale jakoś nie chodzę w nich bo są z dziwnego materiału - strasznie się w nich człowiek poci :dry:

rurka - ja nie umiem na obcasach chodzić- w najlepszym wypadku bym sobie nogi połamała, w najgorszym kark skręciła :laugh2:

Bogusia - super wyglądasz ;-):tak::tak:

A ja dzisiaj złapałam moje dziewczyny na Karoli wyrku - Emila sama tam wlazła po laptopa :-p
Zobacz załącznik 444165

Made moja pora kolacyjna to 17 i później już nie :-D tylko woda niegazowana:-:)-D

Bogusiu pięknie wyglądasz!!!!

Sol też się zastanawiam jak w tym chodzić :szok: dziewczyny super, a jakie zadowolone:-D

Paulina w takie kuleczki też bym się położyła:-D dzieciaki śliczne, jak zawsze :)) a i mama niczego sobie:-D swoją drogą Maja ma bardzo modną fryzurkę:-p

BOOGIE GDZIE TAK SIĘ WYBIERASZ????? :dry:
yyyy... to może dopiero w lato, może w Breslau się będę lansować :-p:-p:-D
just loj tam jak by ponioslo i komplementow szanownej kolezance samce by naopowiadali to nawet wskazane by bylo...mi sie bardzo w tej sukience podobasz,jeszcze do tego wlosy rozpuszczone i klekajcie panowie na kolana
:zawstydzona/y: no w sumie mogliby i powiedzieć co nie co ;-):laugh2:
Bogusiu - może ich...tych samców ponieść, oj może........:-)))
przynajmniej dobrze, że to nieloty :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BOOGIE a doczytałam, że to świeży zakup, na POTENCJALNE wyjście :-p ufff....

RURKA matko!!! :szok::szok::szok: CO TO ZA SZCZUDŁA???????

PAULA no rodzeństwo idealne :-):-):-):-) Włoski przycięte??

Uuuuu w BRESLAU NA DANCING......?? :eek::-):-D:-D:-D

sol ja ogolnie wole pizamy a najlepiej koszulki na ramiaczkach i bokserki ale tak w szpitalu raczej pokazac sie nie wypada:-D. dziewczyny slodkie, Karola jaka juz duza.

Paulina w koncu sie pokazalas...usmiechy piekne ma cala trojeczka.

rurka nie gadaj:-/ a ja wlasnie bulke z nutella wciagnelam:zawstydzona/y:

Kocur-no tak Daniel się w końcu spotkał z fryzem-a to akurat fotka jak Maja na wstecznym wjechała pod jego łóżko;))
a druga fotka to z niedzielnych kulek;))

Rurka chodzi ci o fryzurę a'la wicherek na głowie;)?

Kocie podobno bardzo modne ostatnio buty:szok:

Wiola nie wolno mi wieczorem, bo później nad toaletą wiszę :-:)-( liznęłabym trochę tej nutelli z bułki a tak mogę tylko pomarzyć :zawstydzona/y:

Paulinko o tego eleganckiego irokezika!! u mnie w rodzinie dziewczynkę specjalnie tak obcinają :))

reklama
SOL a takie grzeczne się wydają.... :-p:-p:-p

MADE a ja nie chcę być nachalna, ale masz już kabelek, a zdjęciuf ni ma.... :no: A miała być familia cała i mieszkanko i w ogóle :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry