reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A cóż to za postać przemyka po ulicach...?
Tu spojrzy, tam zajrzy i wszystkim się zachwyca...? To jest Boogi! To jest Boogi?
Boogi Woogi :-):-):-)

reklama
made przepraszam jak cie urazilam...nie mialam najmniejszego zamiaru, ten usmiechniete minki dotyczyly mojego romiaru a nie twoje propozycji:zawstydzona/y:. i teraz mi glupio

Wiola!!! Kiedy ja uśmiechnięta od ucha do ucha....o tak-----> :-D

Bogusia
hehe :-):-):-) do usług

Wiola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana! Nawet tak nie myśl :-)))

Ostatnia edycja:
Made oj ja muszę skorzystac z tych usług :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo tak cierpię na niedobór miłości, że oszaleję, zazwyczaj udaje mi się to opanować, ale znów czuję oddech potwory na moich plecach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc tylko mnie kochaj!!! :-D:-D:-D:-D

zresztą mam pytanie, zaraz wkleję zdjęcie i powiedzcie mi, czy tak można wyjść na ulicę w moim przypadku ;-)
Zobacz załącznik 444161
wybaczcie ten brak make upu...

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczerek :-)

CAROLA Czekaj na moją pakę dla dziewczyn! pojutrze postaram się wysłać, to w pon będzie :tak: Mam sporo nieużywanych w ogóle dżinsów, butów i innych rzeczy 36/38, but 38/39 - może coś sobie wybiorą, a jak nie to na pewno znajdziesz kogoś w potrzebie :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry