ZwariowanaSol
Fanka BB :)
Ale leniwy dzień dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak właśnie miałam, jak w maju wylądowałam w szpitalu, tylko ja przy każdym ruchu wymiotowałamCześć babeczki!
Wlatuję dopiero teraz, bo w nocy coś mnie dziwnego dopadło - od ok. 3 było mi tak niedobrze i w glowie kręciło mi się jak na jakiejś karuzeli! :-sad: Jeju, myślałam, ze umrę! Nie mogłam się z łóżka podnieść, do łazienki szłam opierając się o ścianę... Nie wiem, co za cholera, ale do tej pory mi słabo, niedobrze i głowa mnie strasznie boli... :--(
A dziś mieliśmy bardzo miłe odwiedziny dwóch znajomych par z maluszkami: prawie półroczną dziewczynką i 5-mies. chłopczykiem. :-):-) Mia ma teraz koleżankę i dwóch koleżków, bo jeszcze jedna znajoma para ma synka - młodszego od Mii o mies. Wśród naszych znajomych w 2011 urodziła się masa dzieci! :-)
A poza tym zostaliśmy zaproszeni na ślub w sierpniu! :-):-):-):-) Ale fajnie! :-)
Ufff, teraz jakoś w miarę się czuję, musiałam stanąć na nogi zanim przyszli znajomi i jak byli, to jakoś gadu gadu i zapomniałam o swoich dolegliwościach na chwilę przynajmniej.
Jak Wam niedziela mija?
Bez bicia przyznaję się, ze nic nie poczytałam, ale nie miałam jak...
Ahaaa, dziś stanęłam na wadze iiiiiiiiiiiiiiiiii... ważę MNIEJ niż przed zajściem w ciążę!!!
:-);-);-):-) Wohooooo!!! Jak zejdę do 59 kg, to osiągnę moją wymarzoną wagę! :-):-) Ufff, jeszcze tylko 2,5 kg! Ale i tak jest super! :-)
Spadam robić obiad.
Będę z doskoku.
Asionek - jak się ciągnie za uszy i włoski to mogą go uszy boleć Daj mu nurofen i przy obserwuj czy zadziała - jak przestanie to zęby jak nie to lepiej odwiedź lekarza ;-)
Asionku ja znam sporo dzieci, u ktorych ciaganie za uszy i wlosy jest/bylo po prostu oznaka zmeczenia. Ale moze to te zeby? Bidulek maly.
!
Mała jadła rybę, byłam pewna, że dobrze sprawdziłam...że nie ma ości
Mało zawału nie dostałam...jeszcze nie mogę się otrząsnąć...
Moja bidula...
Boogie dzięki Ci Skarbie Kochany)))))))
Męża zatrudnię do noszenia
Moja torebka W sumie to niby torba na laptop ale ja będę nosić
Zobacz załącznik 443523
Ale leniwy dzień dzisiaj
POK przeceniasz mnie - aż taka mądra to nie jestem, co to "bisou" ? No dzwoni, ale w którym kościele.. Nie chce mi się sprawdzać, może się samo przypomni
mary : tez kiedys takie cos mialam, w wakacje u tescuiw...tylko z eja bylam w ciazy
normalnie mi sie sciany mylily, sufit z podloga...myslalam ze nie dotre do pokoju z lazienkai, przewrocilam sie prawie... jakies zaburzenie blednika czy cus... odpisze na fb za chwile !
Tak właśnie miałam, jak w maju wylądowałam w szpitalu, tylko ja przy każdym ruchu wymiotowałam
Mery - czekam na Twój adres mejlowy, to jutro wysłałabym Ci książkę
Mary - to, co opisalas brzmi okropnie. Moze zglos sie do lekarza? Niewosolo...
Mary - koleżanka poczek dobrze gada.....brzmi to dość niepokojąco