reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łoj....ja to się nie wyznaję :eek: myślę, ze Olivka to będzie wiedzieć, bo Ona to
z pocztą i firmami za pan brat :)))
A nie możesz tam zadzwonić i zapytać?
Już widzę....infolinia nadaje sygnał ciągły przerywany :-D)))))

Ostatnia edycja:
reklama
No wiszę jak goopia na infolinii i nie mam zamiaru dłużej :dry: Jeden nr na cały kraj klientów..!!!

Nie złość się.....to ja dzisiaj dostałam swój pierwszy okres :eek::szok::hmm::baffled:
A już było tak fajnie.........

EE nieee... kuot się rzadko złości, a już na pewno nie z takiego powodu - tylko ja mam takie coś, że bardzo ale to BARDZO nie lubię rozmawiać przez telefon :)eek::eek::eek:) :-p

NO CO TY !!! :szok::szok: A tyle karmisz przecież :szok: A u mnie cisza...... może już menopauza będzie :-p:-D:-D

Wróciłyśmy z bilansów dwóch i szczepienia. Emi nawet nie miauknęła :tak: Tylko nie spodobało jej się że jej pani rączkę mocniej złapała i popatrzyła się na panią zabójczym wzrokiem :laugh2::laugh2::laugh2: Dziewczynki super grzeczne były aż w szoku jestem.

Kocurku poszła paczka :tak:

A mnie czekało niemiłe w skrzynce - awizo na list polecony - niestety nie mam miłych przeżyć z poleconymi bo jeszcze mi się nie zdarzyło żeby było z innych instytucji niż: sąd, policja lub urząd pracy. W urzędzie się wyrejestrowałam, świadkiem nie byłam ostatnio a i nic nie przeskrobałam ostatnio a mandat mam zapłacony. Wrrrrr nienawidzę poleconych!!!!!!

Normalnie znowu jestem płodna :szok: a wcale się nie prosiłam :eek::-)
Z Mańkiem też tak dostałam.....

O BOŻE mandaty do zapłacenia!!!!!! :szok: Moje :-p:-p:-p:-p Dzięki SOL :-D Kuotków nie mogę się doczekać!!

MADE jak to "fajnie" :confused: to Wy ten teges TOTAMTO ???????????? :errr:

Ostatnia edycja:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Kocurku ja przez całe moje życie miałam jeden do zapłacenia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Dlatego mam nerwy co to za pieroństwo polecone. Jeszcze mój ojciec wysyła polecone ale to nie on tym razem. Grrrrr teraz do 18 mnie nerwy zjedzą co to za polecone bydlę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:ninja2: jestem na momencik i już mnie nie ma :sorry:

Made, Kocurek, Karola :*
:zawstydzona/y:

Made Pełen ZEN... :tak: Boogie chciała tylko się dowiedzieć, czy spodeń jest prima sort i czy na miejski lans się nadaje :-p

Kocurku
dziś nad ranek, tak ok 5 myślałam o Tobie, bo mieliśmy małą przerwę techniczną w spaniu ;-)

Karolu nie mogę się doczekać kiedy dotrze do Ciebie paczka :-) no i mam nadzieję, że Twoje koleżanki w potrzebie się ucieszą :tak:

Monia
zaraz wyślę PW ;-)

a co do @ to u mnie już trzy razy była i bardzo mi to nie na rękę :baffled: nie lubię @... :eek:

<trudne procesy myślowe> <zgrzyt, zgrzyt, zgrzyt...> :confused:

O! mam...
Pok jak tam shopping??? :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry