reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Alem się umordowała :szok: ale mała nibyśpi (bo się kręci i mnie straszy, że się zaraz obudzi) :-p

PAULA nie mam nawet zamiaru czytać!!! :eek:

CAROLA a jak JA się cieszem, żeś Ty jakiego porządnego kociego kota wybrała - i to białego :rolleyes2:

CAROLA - no wiesz - kleik, koopa, ganianie za uciekniętym psem po osiedlu, nibyporządki i marudzenie marudzenie marudzenie... aaaa i telefony telefony :confused2:

Co z Bogusią, wiesz może?

Olivka - przytulaczek zaakceptowany :-)))) Jak ogarnę trochę, to postaram się wrzucić
fotkę ;)

Kocurku - u nas też lekko nie jest :eek: trafił mi się egzemplarz maksymalnie wymagający :))

monia - dziękuję bardzo :)) Wczoraj z grubsza przestudiowałam, na pulpit zapisałam,
teraz tylko chęci i miesięcy kilku brakuje :-p:-))) Świetna robota!

Bogusiu, Serduszko Kochane, BUZIAK OGROMNY :*
Zdjęcia później :-)))))))

Aaaaa....Olivka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocię jest po prostu przecudnej urody!!!!
Też chcę takiego!!! Tylko ciekawe jakie te hamerykany :eek: charakterne czy takie se...?
Bo ja najpierwej, to muszę poczytać jaką to one psychę mają :-D)))

Paczta, jaki fajny znalazłam artykuł...i od razu pomyślałam o Helenie rureczki....
to ucho :eek: czyżby nie wywodziło się z Persji ? :-):-):-)
http://www.exinfernulo.eu/orasie.php

Ostatnia edycja:
usiłuje kupić mojemu małemu jakąś zabawkę edukacyjną... ale przeglądam i nic mi nie pasuje....
pomocyyyyy
wczoraj ja zainteresowało jak rozciągała zgnieciona kulkę papieru... generalnie to lubi takie skomplikowane gdzie trzeba pomyśleć jak coś wyjąć (włożyć absolutnie nie). Samo oglądanie już jej nie interesuje, naciskanie też średnio.... strasznie ją bawi rozbieranie na kawałki (jak będę miała chwile w domu to wrzucę zdjęcia naszej zmasakrowanej maty piankowej z pourywanymi kawałkami)...

co myślicie o tym?
__WIELOFUNKCYJNA__UKŁADANKA__ EDUKACYJNA__ kurier (2160157895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Hello!

Z ranka pognałyśmy z Mią złożyć wniosek o paszport dla niej. I... przyślą nam do domu za 3-4 dni!!! :-):happy::-):happy::-):happy::-) Jupiiiii! Zdjęcie, które Mii wczoraj pstryknęłam pasowało! :happy::rofl2:
Teraz mój okruszek zasnął U SIEBIE! :tak::-) Więc i ja się kładę, bo strasznie jestem zmęczona.

Kocurze
- u mnie to czytanie przed snem pewnie nie byłoby możliwe, gdyby Mia tak ładnie nie zasypiała w swoim łóżeczku o tej 18.30 - odpukać w niemalowane! A jak tam u Was ze spaniem?

Wlecę znów po drzemce.

reklama
18.30 - MARY - COŚ PIĘKNEGO!!! Niestety bardzo zazdroszczę :sorry: Aż mną zatrzęsło :-p
My usypiamy jakoś z półtorej godziny, od około 20.00.. może trochę przesadziłam... ale zasypia-budzi się, zasypia... i tak możemy czasami do 22.00 hehe..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry