reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - to tak jak u nas :eek: kładziemy się między 19 a 20, a usypiamy około 22 :hmm:
Te podobieństwa mnie na swój sposób fascynują :huh::-D:-p

monia - mnie się szalenie podoba ta zabawka :tak:, jako, że ja maniaczka
drewnianych i edukacyjnych :))))))
Aha...i trzymam kciuki za AWANS :))

reklama
Kocurku pociesze Cie:) u nas usypiamy się ok 40min do godziny:) Leżymy sobie na łóżku, cycusiamy się a w przerwach różne cuda moje małe wyprawia, turla się po łóżku, zżera naszą pościel (bierze do buźki i ssie)stoi na czworaka a ostatnio w połowie mniej więcej woła tatę i nie da sie ruszyć dopóki nie przyjdzie i się nie położy koło niej...

Made mi też się podoba ale mała jakaś bo 15 na 15...

Awansu nie będzie:((((((( zreszta to nawet nie awans tylko fajniejsze obowiązki. Szefowa się nie zgodziła.... szkoda...

Ostatnia edycja:
hehe MONIA to ja chociaż tego "tatę" będę mieć z głowy, bo mało się małą zajmuje i nie uzależni mi dzieciaka :-p
Fajnie z tą pracą :tak: Ja sobie tak myślę, że nie wyrobiłabym w swoim fachu teraz, po nieprzespanych nockach i takich dzionkach :eek:

Mój naszczęście się zajmuje i to całkiem dużo:) Ostatnio jej się tak dopiero porobiło że tatę też chce do usypiania... śmiesznie to wygląda bo staje na czworaka w stronę drzwi i sie drze "tuśśśśś":)
A gdzie pracowałaś?

Kocurek hehe :-) Ja się pocieszam tylko tym, że Maniek do roku czasu
też był taki absorbujący ;-) jeszcze się napijemy gorącej kawy :-D zobaczysz......

monia - no właśnie miałam Ci pisać, że wszystko fajnie, tylko ten wymiar
jakiś przymały :eek:
Szkoda, że nie wyszło z tą zamianą w pracy, ale może jeszcze się okazja nadarzy :)

Bogusiu! Chciałam dyskretnie zakomunikować, że telefon made is kaput!
Jak będziesz miała możliwość, to wdepnij tu do nas!!!!!! :*

MADE To Maniek teeeeż.?????????????? :szok: Ale Ty żyjesz... :eek: I nawet z humorem.. :eek::eek: No, to jest nadzieja zatem :-p:-p:-D:-D:-D

Kocurku - jedyne co, to psychicznie gorzej haha :-)))))))) A tak serio, to Maniek zaczął
przesypiać noce w wieku, niech no będę precyzyjna.....yyy....15 miesięcy!
Jest nadzieja Kochana, że te nasze najmniejsze też alienami się staną :))))))))))))))

reklama
O MATKO !!!! O żeby to tak było, jako rzeczesz!! :szok:
:-p yyy no dla dobra.. naszego psychicznego:-p

Czy mogę odesłać modem itp od kablówki pocztą...? Dziś mija termin oddania, będzie się liczyło...:confused: Bo tam są zawsze taaaakie kolejki... a zresztą nie mam jeszcze ubezpieczenia, a to centrum miasta i istne szaleństwo..! Oczywiście infolinia VECTRY zajęta ..

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry