reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry! :-)

Na chwilę tylko, bo niestety mam dużo do zrobienia dzisiaj. Przynajmniej nie nudzi mi się i nie grozi mi popadanie w paranoję, tudzież nastroje depresyjne ;-):-p

Chciałam pochwalić na forum mojego synka- już drugą noc przespał calutką, bez karmienia od 19 do 6!
Może i dalej udałoby się mu spać, tylko mamusia budzi go na jedzonko i do babci wiezie.

Pozdrawiam wszystkie koleżanki! :tak:

Libby to gratki przespanych nocek...u nas na razie kiepsko;))) a niby na mm łatwiej o to;))

Boogie oj kusisz kusisz znów;))

my po spacerku,Maja dosypia w wózku

cos tu dzis malo plodny dzien widze :sorry: a nie! made nadrabia :-D

Dzień dobry!

POK krzyż i ogonowa dokuczały i owszem, do tego możesz się (ewentualnie) spodziewać problemów z biodrami, ale to może ja tylko tak miałam, bo starszy model :-p I tak jak SOL pisze :tak:
POK A CAROLA to ma już nawet dwa piesy Sorry, że tak za koleżankę :sorry:

POK ee nie musi być szmatka z głową - może być szmatka z metkami Ja tez się długo dziwiłam, ale jam mała dostała szmatkę z głową, a potem szmatkę z metkami i główkuje i miętosi, to jestem w nich zakochana :-D

na czym poolegaja problemy z biodrami!? ja do tej pory w zyciu nawet nie zwracalam uwagi na to, ze je posiadam ;-) kurka wodna. gdybym wczesniej to wszystko wiedziala, to... nic by to nie zmienilo pewnie i tak :-D:-D:-D
ja pamietam, ze moja sis miala kilka przytulakow roznych a i tak "podusia" wygrywala ze wszystkim. podusia smierdziala, bo musiala byc bez poscieli, oblana mlekiem z butli, nie wolno bylo prac.. fuj fuj :) a ja mialam koziolka i chyba gdzies jeszcze u rodzicow on lezy :)
a karola dwa piesy i jeszcze kota chce? boze... nudzic sie pewnie musi, bank okradla i kawal ogrodu sasiadowi ;-);-)

bez sensu z tym kablem pod oceanem... bez sensu! zeby za tyle pieniedzy kabla pod oceanem nie dawali to skandal!

No naskrobałam.. a ile błędów przy tym narobiłam :huh: POK mnie prześwięci, bo ona precyzyję kocha :eek::-D
No, ale jak tu z małą małpką uczepioną i wiercącą się pisać....

juz nie taki POK straszny jak go maluja :-p:-p
sam popelnia mase bykow, literowek i innych literkowych grzechow, szczegolnie jak pisze na tablecie.

Dziękuję za wszystkie rady! Wybaczcie, że tak znikłam, ale do 4 rano wisiałam nad porcelaną :eek:

uuu wspolczuje kochana! pospalas potem chociaz troche?
ja mialam dzis swietowac wieczorem tydzien bez porcelany ale herbata mi rano zaszkodzila :) bylo bosko :-D:-D

Dzień dobry :)

Kocurku - dzisiaj już NIE! :-D Dzisiaj już będzie Szanowny i będzie pięknie :)))
I nie żeby było, że jakoś tak....kontroluję czy cuś, ale pok w jednym słowie
precyzję zgubiła :-p:-):-):-) Taka mała złośliwostka ku uciesze made hahahhaaaaaa

:-p:-p:-p:-p:zawstydzona/y::-p:-p:-p

boogie na shoppingu bylo cudnie ale nie za dlugo, bo dotarlam do sklepow po sporym, jak dla mnie, spacerze. od rana na nogach, w starbucksie ze znajomym, sklepy, poczta, obiadowe zakupy, posiadowa z kumpelkami.

najmilsza czescia dnia byly ubrankowe porzadki. poza tym co dzis kupilam mialam wielka siate ubranek, ktore moja babcia kupowala dla synka mojego kuzyna, a ja potem te ubranka pozyczylam kumpeli tu i od 2 lat mam je w szafie. policzylam ile czego jest i wiem co kupowac.
w zarce kupilam trzy sztuki malusich slodziakow. a potem w innym sklepie dla siebie male conieco :) mam nadzieje, ze maz nie zabije.. moze mu lepiej nie bede mowic :)

Wybaczcie, ale u mnie zamieszanko... :zawstydzona/y: Niedługo kładę Mię spać, a przedtem jeszcze masa rzeczy do zrobienia. :zawstydzona/y:
Będę z doskoku. Miłego popołudnia!

dzisiejsze zakupy:

Zobacz załącznik 442818Zobacz załącznik 442819
i wlasnie sie skapowalam, ze mialam nie kupowac zapinanych od tylu, bo mi sie wydaje, ze niewygodnie sie je zaklada... no nic. nauczka na przyszlosc.

gora tajemnie przechowanych ubranek kupowanych przez babcie :)
Zobacz załącznik 442820

a sie zdziwilam w Zarce - najmniejsze bodziaki na wiek 0-1 miesiecy mialy 56cm. to chyba dosc duzo, co?

reklama
Pok śliczności ubranka:)

Ja byłam na kuotowych zakupach, małe co nieco na przywitanie członka rodzina nowego:))

Pok ja mam 3 psy:)))

Koooleżanek nie ma....a ja chciałam się podzielić info na temat imienia dla kotka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry