reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made lecę po szmatkę! Chociaż dawałam małej wkładki laktacyjne z mleczkiem (mam takie wielorazowe) i nic nie dało...

Rureczko
u mnie sublokator zamieszkał, McLeń się nazywa (to z mojego obecnie ulubionego serialu :-p)

No nic ale pupkę ruszę i na spacer jednak pójdę, bo zakupy trzeba zrobić...

reklama
Carol super:) Ja bym chciała jeszcze jednego zwierza ale moja psińca nietolerancyjna jest i dzielić się nie chce....

Lil miłego spaceru:)

To ja też się pochwalę:) I kciuki proszę trzymać! Może będę pracować przy zagranicznych projektach... po angielsku:)) narazie mam inny zakres obowiązków i dyrektorka nie chce mnie puścić ale zagraniczni się nie wyrabiają a ja jedna z angielskim oprócz nich:)) co prawda sporo wysiłku będe musiała włożyć bo język szkoleniowo projektowy to nie mój ale super okazja żeby sie doszkolić:))

bry
ja dziś w nocy miałam super kontakt z moją zegarynką-położyłam się o 22.30-pobudki o 23,24,1,2,3,4-jedzonko i spanie do 6

Monia podziel się czekoladą- a jak nadziewaną to 2 kostki;)))

Lil już ci lepiej nasza meteopatko???martwię się o ciebie, ja też nie fajnie się czuję ale u mnie to chyba lajcik pogodowy

dobry wszystkim

Carol nie dodatkowych tylko ciekawszych niż obecne:)) bo przy obecnych to też bym chciała jak najmniej robić...
Ale wiesz jeśli po angielsku to ja mogę wszystko!!! Bo nie będę musiała w domu się po nocach uczyć:)) tylko na legalu i jeszcze mi za to zapłacą;) a obecne obowiązki komuś upchnę:)))

Paula współczuję nocki...doszła książka?

Ostatnia edycja:
nie ma to tamto Monia-podziel się czekoladą;PPP a i bardzo dziękuje za tą książkę kucharską;)))

a ja dziś obiecałam mężowi,że nie będę nic dużo robić i będę wieczorem wypoczęta dla niego...kurcze okno bym umyła bo już straszy po zimie, praniem trzeba się zająć....i jak tu coś obiecać...

reklama
Ja tak na szybko bo dopiero wstałyśmy a miałyśmy na 10 być na szczepienie :-p Ale no tak - jak się szalało z Emilią do 2 to potem się do 11 śpi :laugh2::laugh2: Tylko że pogoda do kitu i wcale mi nie pasuje - mam za oknem mgłę :szok:

kocurku - jak wrócę ze szczepienia ok?

Carola - super z kotkiem :tak:

monia - ja bym tą drugą wzięła ale na diecie dupa jest to odmówi :-p

Spadam dziewczyny ubierać i lecę na to szczepienie bo muszę jeszcze obiad zrobić a nic nie mam nawet wyjęte :eek::szok::angry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry