reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok - powoli zaczyna się odkształcanie kręgosłupa - niestety będzie gorzej do porodu, potem będzie odwracanie procesu przez kilka miesięcy i za jakieś półtora - dwa lata minie :sorry:

Idę Emi usypiać :tak:

reklama
pok - powoli zaczyna się odkształcanie kręgosłupa - niestety będzie gorzej do porodu, potem będzie odwracanie procesu przez kilka miesięcy i za jakieś półtora - dwa lata minie :sorry:

Idę Emi usypiać :tak:

O! Za dwa lata to super... Na mistrzostwa swiata w pilce noznej zdarze...

Mi dopiero niedawno przeszły wszystkie bolączki z kręgosłupem po Emilce ale to kwestia indywidualna dla każdego - może znajdziesz się wśród tych szczęśliwych co 6 tygodni po porodzie czują się jak nowo narodzone ;-)

A Emi mi dalej buszuje. Karola już od dawna śpi a Emi... ehh...

Czyżbym była pierwsza???
Ja poproszę dziś kawę dożylnie!!!!
chyba przechwaliłam moje małe:( Dziś była przerwa od 1.30 do 4.30.... co prawda obudziła kooopa ale ponieważ była malutka i matka nie gapnęła sie od razu o co chodzi to dzieć zdążył się porządnie obudzić:(( po 45 min usypiania włożyłam ją do łóżeczka i poszłam spać. Łaziła we wszystkie strony ciągając za sobą panią Misię:) Ja chyba usnęłam.... potem była druga kupa porządna takla i obudził mnie ryk... Tym razem po przebraniu już ładnie usnęła i spała do 7... szkoda że ja nie:(((

dzien dobry
Monia wspolczuje nocki , ja kawy nie pije ale tobie moge zrobic:-)
u nas Iwa wczoraj jak wstala o 6 rano to caly dzien nie spala, padla o 18.30 i wstalysmy o 7.15 wiec jest super.
z mezem spiece zaliczone ,wiec o 21 poszlam juz spac bo nawet jego widok mnie wkurzal:-p.
oczywiscie zeby nie bylo tak fajnie ze sie tak wyspalam to w nocy 2,5 h przerwy w spaniu i gapienia sie na sufit tez zaliczone.
milego dnia

Monia, Wioluś - łączę się w bólu...u mnie przerwa w spaniu między 24 a 2 w nocy - oczywiście nie licząc pobudek na karmienie. Od pewnej zguby uratował mnie mój pan za co jestem mu bardzo wdzięczna, bo już budziła się potwora...

Dzień dobry!

POK krzyż i ogonowa dokuczały i owszem, do tego możesz się (ewentualnie) spodziewać problemów z biodrami, ale to może ja tylko tak miałam, bo starszy model :-p I tak jak SOL pisze :tak:

RURKA u mnie oprócz polarkowego i akrylowego, świetnie sprawdził się cienki, bawełniany, dwuwarstwowy - Tobie też polecam :-) Ja moją zawijałam częściej w ten kocyk,niż w becik :-) Jak zakupisz przytulaka, to koniecznie się pochwal!

MARY O! z książką! Muszę to na powrót wprowadzić, tylko jak?? Chcę po uspaniu małej sobie z Wami też posiedzieć :dry:

POK A CAROLA to ma już nawet dwa piesy Sorry, że tak za koleżankę :sorry:

POK ee nie musi być szmatka z głową - może być szmatka z metkami Ja tez się długo dziwiłam, ale jam mała dostała szmatkę z głową, a potem szmatkę z metkami i główkuje i miętosi, to jestem w nich zakochana :-D

SOL a mogłabyś cyknąć fotkę krzesełka? I zaproponować cenę? :blink:

MADE dziś też będziesz sobie sama z trójką radzić?? :eek: A BB ??? A kawa ??? No ja nie wiem ... :no2::-p

A mój Szanowny niedługo dojedzie do biura w Wawie.. a ja zostałam sama na prawie 2 tyg. :-p
Wyjeżdżając o 5 nad ranem powiedział "Kocham Cię kotek. Uwierz mi, że nie chce mi się tam jechać" - do tego czarnego lądu rzecz jasna :sorry: Bo niby to wyjazd służbowy, a koszt własny 2tys. :szok: same tabletki p-ko malarii 400zł :dry: A my tyle kasy ludziom jeszcze wisimy - znajomym, rodzinie :huh: I gdzieś tam przerwano światłowody w oceanie i ich hotel akurat odcięty będzie :eek:

No dobra. Czas na kawę :)

Albo i nie, bo maruda bardzo się stara, żebym miała co zrobić z rękami...

HEJ LILI :-)
HEJ WIOLA :-)
HEJ MONIA :-)

A my jak spałyśmy..??? Jak zwykle..!! :-D:-p:sorry::baffled:

Ostatnia edycja:
Kocie aleś posta naskrobała! :eek: Znaczy się nadrobiłaś wszystko...a ja nawet nie próbowałam do wczorajszej rozmowy zajrzeć...biję się w piersi....aaa nie...w piersi nie, bo mi mleko poleci...

P.S. My Cię też kochamy Kotku i nie pozwolimy być się samotna czuła przez te 2 tygodnie...

Rureczko
: http://allegro.pl/babyono-zabawka-przytulanka-z-grzechotka-4-wzorki-i2148317524.html

Poczku oj ten kręgosłup w ciąży....oszczędzaj się jak nawięcej - mi położna doradziła leżeć na podłodze - nogi pod kątem prostym na kanapie lub krześle - ale tak tylko do 24 tygodnia można leżeć. Spróbuj tak wypocząć..

Rureczko
popatrz sobie jeszcze tu: http://allegro.pl/listing.php/search?category=11820&string=przytulanka

A w ogóle dzieci do usypiana najbardziej lubią bawić się pieluszką tetrową - są takie ładne kolorowe....tzn. jeśli dziecko odpowiednio przyzwyczaisz, bo moje żadne dzieciątko do niczego nie chce się przytulać...Maciuś dopiero teraz zaczął się przytulać do ulubionych maskotek...

OO a tu jaki miś ładny - i ma gryzaczki...

http://allegro.pl/nuby-przytulanka-gryzaczki-piszczek-zoo-i2151860099.html

A co sądzicie o tym?? Mi się podoba..

http://allegro.pl/koncowka-serii-designerska-przytulanka-mamcia-i2169851839.html

Ostatnia edycja:
LILUŚ dzięki :*
No naskrobałam.. a ile błędów przy tym narobiłam :huh: POK mnie prześwięci, bo ona precyzyję kocha :eek::-D
No, ale jak tu z małą małpką uczepioną i wiercącą się pisać....

hihihi ta Mamcia to trochę strasznowata i rozczochrana - ale za to jaka prawdziwa !! :szok::-p:-D:-D

Uuuuu, a ta Żaba, to widzę wielofunkcyjna WOW !!

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku z pisaniem i tak dajesz radę lepiej ode mnie :-p Mi ostatnio lepiej wychodzi oglądanie seriali - leżąc z małą w łóżku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry