reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola blisko :) dzięki za radę :-D

Bogusia a dzisiaj byłam i nawet uwagi nie zwróciłam, sprawdzę następnym razem :)

Ja sie tak ciesze, ze sie dobrze czuje i mam apetyt, do tego 15 stopni, slonce i jezioro i jak tu do komputera/tableta zasiasc? Fryzjery, pazńokcie, spacery, lunche, zakupy, domowe rzeczy, zalegle telefony, prasowanie i nawet kolacje m dostal :) niezbyt smaczna ale zawsze to cos cieplego. Musze mu w przyszlym tygodniu jakims wypasem wynagrodzic :)
teraz dopada mnie wieczorny glod - malińy, truskawki, banany i batony kolo lozka czekaja w pogotowiu :) i znalazlam napoj, ktory wchodzi! Woda z gazem, duzo cytryny i mieta. Jutro sprobuje bez gazu ale z cukrem. Pycha!

KAROLA bardzo sie ciesze, ze oliwka z wami zostaje. Przykre, ze tak ta rozprawa wygladala ale wazne, ze jest dobrze. A co oliwka na to?
aaaa! Znalazlam pl komorke! Laduje sie teraz jutro puszcze wiesz co :) daj znac mamie :)
a dla blizniaczek bede miala tez roznosci chyba. Trzymaj kciuki!

Kobietki doradźcie...która się Wam bardziej podoba?
Nr1 ma 4,5 miesiąca:
Zobacz załącznik 442424Zobacz załącznik 442425

A oto nr 2, ma ponad 6miesięcy:

Zobacz załącznik 442426

Yyyyyy a czemu chcesz sowe kupic? ;-):-D
Ja nic nie mowie, bo ja psiara zdecydowana.

Rureczko kochana! Zapytywalas o mnie widze :) to mile bardzo. Paczus byl grany dzis? Ja sie rzeczywiscie dlugo lansowalam, bo manikirzystka byla wolna, to grzech nie skorzystac :)
a a'propos przytulakow... Czemu to musi byc taka szmatka z glowa a nie normalny pluszak?

Aaaaaaaa KOCIE! Oli zdjecia wodne przewesole! Az sie m spytal czemu taka rozwesolan w ekran patrze! Uwielbiam takie usmiechy i buzie zadowolone!

Buziam kazda z osobna w nosek!

Pok dzięki, przekażę Mamicie:)

Chcę sowę bo to jedyne w moim zasięgu gotówkowym...wolę Sfinksa, Devona, Rosyjskiego, Brytyjczyka lub Snowshoe ale cóż...Życie weryfikuje moje wybory:)

Oliwka zadowolona:) Cieszy się, że zostaje i jednocześnie obawia tych weekendów z matką...odpadną jej nasze wyjazdy, baseny, mecze:(

Poczku nie było pączka! SKANDAL! jutro nadrobie:-D ja się na przytulakach nie znam, korzystam z rad koleżanek :) Pamiętam, że moja chrzesnica tylko z pieluszką tetrową zasypiała, ani misie, ani inne szmatki nie wchodziły w grę, a te z głowką tak mi się podobają:zawstydzona/y: jak nie Zuzia to ja będę z nimi spać:-D:-D
Ciesze się, że miałaś udany dzień :)

witam sie z ostra depresja przed 'pourlopowa" ... :/
zjadlam kolacje 3 nalesniki z nutella i staram sie nie myslec o tym ze jutro wyjazd!

carola : super ze oliwka zostaje z wami :)))) i ze z tego faktu sie cieszy :)

Rurka mój Daniel dalej śpi z pieluchą tetrową;))) tylko teraz ma taką z pieskami;)) ale i tak ma jeszcze dwie maskotki do spania-pieska Czu czu i lemura;)) ale pielucha i tak rządzi od urodzenia, podobnie u Mai;)

Oooo właśnie, jutro naleśniki z nutellą i bananem:)
Jos cieszę się, że wracasz i będziesz częściej na BB :) Jak dzieciaczki?:)

o i kocurku - miałam ci powiedzieć - my mamy takie krzesełko do kąpieli - kupiłam przy Emilce bo Karola miała wanienkę. Super się sprawdza w brodziku - my mamy taki głęęęęęboki brodzik i Karola sama w nim siedzi a Emi odkąd nauczyła się siedzieć samodzielnie to z niego korzysta - mega pozytyw dla tego wynalazku :tak::tak: Ja zapłaciłam 100 zł za to cudo. I niedługo będę musiała sprzedać bo Emi powoli z niego wyrasta :-pJak chcesz to mogę ci za miesiąc wysłać to ustrojstwo :tak: bo dziewczyny już się powoli razem kąpią bez wywrotek :tak:

rurka - to ci wyślę tego króliczka z sukieneczkami :-p

reklama
Sol dziękujemy :)

Koleżanki a poradzicie mi jeszcze w sprawie kocyka? Bo do wózka chciałam grubszy kupić, taki pluszowy, a do domu taki cieńszy np polarowy... to dobry pomysł??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry