reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To MADE JESZCZE NIE MA???? :szok::eek:

A BOOGIE gdzie się zgubiła...??? :unsure:

MONIA Szanowny do Kenii musi.... Z usypianiem w rożku i zachowaniem temp. zgadzam się !! Przetestowane!! Tylko z bawełnianym kocykiem :-)

CAROLA aaa duperel jakiś.. no to ufff... ;-)

RURKA łooooj...... a teraz jakże Ci???

reklama
Kocie zjadłam suchą bułę, zapijam colą- nie muli więc jest si:-D to mnie zazwyczaj w nocy dopada, nie wiem czemu akurat wtedy:baffled: a jak u Was nocka? co Oleńka porabia? Paczy??

piję drugą kawę:) z czekoladą nadziewaną:) Ktoś chce??:))

Kocurek Kenia fajna:))

Rurka współczuję....

Carol zawsze dobrze jak po naszemu jest co?:)

Dzień dobry :)

Kocurku - dzisiaj już NIE! :-D Dzisiaj już będzie Szanowny i będzie pięknie :)))
I nie żeby było, że jakoś tak....kontroluję czy cuś, ale pok w jednym słowie
precyzję zgubiła :-p:-):-):-) Taka mała złośliwostka ku uciesze made hahahhaaaaaa

Liluś - ja to Ciebie uwielbiam za te pomarańczki :* Więcej, więcej....:-)

Aaaa....w ogóle chciałam napisać o szmatkach, z głową czy z metką....nieważne,
Idea szmatek jest taka, że matka przytula się do takiej szmatki i w taką szmatkę
przenika jej zapach, i o to w tym chodzi....zamiast ubrania czy pieluchy, jest szmatka-zabawka :-)
Tak więc rureczko...przed porodem tulaj szmatkę! :-D
Dziękuję, skończyłam....KAWĘ poproszę :-):-):-)

Kochane!!! Przecież ja żartowałam z tym kontrolowaniem....
Nie bójcie się! Piszcie śmiało :-D:-):-D)))))))

Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa będę mieć kota innego:))) HAMERYKAŃSKI:)
A na poważnie to kotka amerykańska krótkowłosa biała a oczka ma w innym kolorze, niebieskie i brązowe:)))) cudooo, Pani odda za 100zł:) Blisko mnie:)))) siuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))))) Wieczorem zdjęcia dostanę bo narazie widziałam braciszka:))))

reklama
hahahaaa MADE jak ja bym chciała popisać, nie masz pojęcia!! Muszę sobie zamówić dodatkową parę rąk - moja mała już chyba nie ma pomysłów, jak mnie zamęczyć :-p

OOooooo CAROLA :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry