reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka -ja mam dwa cienkie polarowe - bo trzeba prać co jakiś czas i jeden większy akrylowy puchaty i to mi wystarcza. Ale do tego mam kilka innych cienkich polarowych większych do zabawy, na spacerki itp.

Witam się wieczornie!

Zniknęło mi się - a to mama dryndnęła i wisiałam z nią na tel., a to wyprawiałam Mię na przejażdżkę z tatusiem, a to loty musiałam sprawdzić do Danii i tak zeszło... :zawstydzona/y:

Jak tam wieczór?

Pok dzięki, przekażę Mamicie:)

Chcę sowę bo to jedyne w moim zasięgu gotówkowym...wolę Sfinksa, Devona, Rosyjskiego, Brytyjczyka lub Snowshoe ale cóż...Życie weryfikuje moje wybory:)

Oliwka zadowolona:) Cieszy się, że zostaje i jednocześnie obawia tych weekendów z matką...odpadną jej nasze wyjazdy, baseny, mecze:(

Pies lepszy :D
oj takie weekendy ciezkie. Ja takie mialam. Mama z siostra i ojczymem razem a ja musialam jechac do taty i taka sie zawsze czulam przez to troche obca. Przez dobre 7 lat nie mialam pojecia jak weekend w domu wyglada. Nawet po latach nie wspminam tego za dobrze, mimo ze u taty na weekendy bylo fajnie, milo i niczego nie brakowalo ale chyba samo to, ze musialam tam jechac.. To nie byla kwestia chcenia... Jak nie pojade to tacie bedzie przykro, jak pojade to mnie cos ominie.. I ja tak cale zycie wolalam sama przecierpiec niz zeby mamie lub tacie sprawic przykrosc. Nie wiem czy to kgokolwiek wina, chyba nie. Ehh sie rozgadalam a chcialam tylko powiedziec, zebys ode mnie oliwke ucalowala! Biedna dzielna dziewczynka!

O, mamo! Już 22 zaraz, więc pora do wyrka! :zawstydzona/y: Ostatnio się tak kładę wcześnie, ale zawsze z książką. :tak: Hmmm, jeszcze dobrze nie wleciałam, a już muszę zmykać...

Dobrej nocki w takim razie!
Do jutra!

reklama
2 sprawy.

1. Czy ktoras miala w ciazy na moim etapie bole krzyza i kosci ogonowej. Chcialam pojsc do lazienki i ledwo na nogach stoje... Masakra :( to tak ma byc? taka moja uroda czy moze to tez byc oznaka czegos zlego? a moze to moje urocze, ksiazkowe tylozgiecie macicy daje o sobie znac? krzyz przed @ to mnie bolal zawsze ale nigdy az tak i nigdy nie sama kosc ogonowa...
a tez tak teraz mysle, ze duzo dzis pilam jak na mnie a nie robilam siku... hmm.
pok - analityk :)

2. Mniej powazne :) ale prosze o szczere odpowiedzi. Myslalam czy jutro nie przejsc sie w centrum do dwoch/trzech dzieciecych sklepow i nie kupic pierwszego bodziaka... Ale moze wstrzyac sie do II trym abo chociaz przyszlego tyg... Pojutrze usg przesiewowe, to moze sie wstrzymam? Z reszta jak dupsko nie przestanie bolec, to nawet siku nie pojde :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry