reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wlasnie nie mam umowy i nie wiem jak to teraz bedzie a pracuje dopiero 2 miesiace :/

Asia, wejdź na wątek dziewczyny na wyspach i podpytaj o pracę, zasiłki itp.

aśka - to taki prima aprilis :-D Ja jak zaszłam z Karolą to miałam datę ostatniej @ 7.07.2007 :-D No i szczęśliwy dzień był :-D Już cię dodaję do listy :-D

zapmarta - zaraz zrobię bo nie mam nerwów robić nic innego :-p

ale jutro już usiadziesz do pisania ?, wiem, że ględzę, ale będziesz miała z głowy przed latem.

Wisieńka, masz rację, zagadała się i tyle ją ominęło !!! padnie z wrażenia, bo asia była z nami od początku i taki news. Super !!!!!!!!!!

reklama
mama juz nadrabia nie mogłam sie powstrzymac i dałam jej znac że Asi się udało i napisała że własnie koleżanka wyszła i idzie nadrabiać :):)
no ja tez chcem byc już zarazona
Kasiu no teraz moja kolej na marudzenie że już chcę wiedziec kurde ale sie nakręciłam i już nie ma że do 3 razy sztuka ma sie udać :):) nie no przeciez nie mam wpływu na to ale bardzo bym chciał żeby już było wiadomo że jest fasolka :)

kukra ale wy naparzacie w ta klawiature ledwo nadrabiam

umowa do końca 2011 no tak ja mam do końca 2010 - moja kadrowa mnie poinformowała ze mogą mnie zwolnić przed koncem 3 miesiąca w kodeksie jest informacja tylko o tym jak umowa kończy się wcześniej to może rzeczywiście nie zwolnią ale ja bym nie ryzykowała bo nie ma jednoznacznej odpowiedzi - chyba że coś znajdę to wam napiszę

no nie-nie bylo mnie 3 godziny a tu ponad 10 stron:szok::szok::dry:i teraz pol godz.czytania i zanim odpisze to jeszcze 2 strony dojda;-)szaloooooooooooone:tak:
Witaj Bibinka, pytasz jak Karol ze spaniem, a no tak: 1 kwietnia pierwszy raz przespał pełną noc, bes pobudki na picie, mleko, smoka, buziaka itd. Łącznie w kwietniu było takich nocy 7, przyzwyczaja się do tego, choć bardzo jeszcze potrzebuje mlesia w nocy. Nie śpi ze smoczkiem, więc idzie ku dobremu. Ja się wysypiam, nawet z tą jedną pobudką. Gorzej jak idą zęby, bo wtedy więcej marudzenia, ale ogólnie jest coraz lepiej.
Za tydzień wyjeżdżam z nim nad morze, mój F zostaje i szykuje dla niego pokoik. To dopiero się zacznie jak będzie spał u siebie, a mama za ścianą. Teraz kojec stał przy moim łóżku.
ZAPMARTA- a ja napisze tak-Dom mial 2 m-ce jak zostal wydelegowany z naszej sypialni do swojego pokoju:tak:u nas drzwi otwarte u Niego przymykala i jak zakwilil to Go slyszalam do karmienia budzil sie tylko 2 razy czasem 1 wiec od razu On lepiej spal i my tez bo tak to tylko dziecko noga ruszy a juz oczy jak 5 zl i wciaz niewysana chodzilam a potem...i teraz tez tak zrobimy:tak::-D

czesc dziewczynki właśnie wróciłam od ginka :-D cóż powiedział mi ze na tym etapie mnie badac nie bedzie bo jest za wczesnie ale jak test jest pozytywny to napewno to dzidzia :) w czwartek kazał mi przyjsc na usg zeby zobaczyc moja fasolke czy sie dobrze ułożyła :):) juz nie moge sie doczekac :) a jak tam u was?? jak sie czujecie?
SZCZESLIWA- to czekamy na fotke w czwartek z pierwszego usg-sciskam!!:tak:
Witam się z Wami przy kawce :-):-):-)
Jeszcze nie dostałam @ , ale brzunio boli tak jakbym miała zaraz dostać, jeśli nie dostanę do końca dnia to jutro testuję:tak:

Dziewczyny, ja teraz biorę się za nadrabianie Waszej produkcji:-)
IWONKA- no to kciuki zacisniete,zeby @ nie przyszla;-):tak:
acha rozumiem :-( ale widzę też że masz już dwójke dzieci to znaczy, że metoda działą :-)
JSORBEK- no mam nadzieje,ze tametoda i tym razem zadziala i zajde w ciaze:tak::happy:
czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele
ASIUASIU- no kochana-poszlaś po bandzie:-D:-D:-D:-D:-D:-DGRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO prosze czyli mowisz pierwszy strzal i gooooooooooool:rofl2::rofl2:fajnie i teraz juz zaglądaj do nas często!!!!!wysylaj nam fluidki-my tez chcemy fasolki!!!
wszystkie pozostale kobietki witam i pozdrawiam:tak::tak::tak::tak:
WISIEŃKA- Mamy dzis taki sam obiad:tak:;-)
SOL- widzisz jak corka ladnie daje rade:happy2:Ty masz gorzej bo miejsca sobie nie mozesz znalezc:rofl2:ale przyzwyczaisz sie:tak:
BIBNKA- zdrowka dla Ali WISIEŃKA,ZAPMARTA- jestem kochane i Zapmarta-padlam jak mi Marylka napisala:))bardzo sie ciesze z Asia!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
zapmarta - ja ją muszę oddać do końca maja :-D ja już studia oficjalnie skończyłam :-D Przedłużyłam sobie tylko termin pisania pracy bo późno zmieniłam temat u promotora :-( Ja już od lutego zajęć nie mam :-D Tylko ta teoria cholerna mi została :-( Nie mam do niej serca ale jutro przysiądę bo muszę :tak:

A fajny jest ten kosz i muszę powiedzieć że wrzuciłam do niego pampersy z łazienki i postawiłam w sypialni żeby przetestować jego nieprzepuszczalność zapachów i muszę powiedzieć że nic mi nie śmierdzi :-D

No i jak pasuje na stonce? Dodałam daty - jeny - spamiętać was graniczy z cudem :-p

maryla uda się :) to kiedy testujesz???

ja to do piątku jeszcze łykam olej z wiesiołka a potem odstawiam i przerzucam się na siemie lniane, bleeeeeeee
ale jak trzeba to trzeba

kochane a gdzie to ja mam wejsc zeby zobaczyc te suwaczki no czesc krzysiu no moj mezus sie postaral :) choc i tak nadal w to nie wierze haha

:-)maryla jakby cię nie korciło jeszcze nie testuj:-)Sama nie wiem jak wytrzymam. ;-)Dobrze , ze pogoniłaś mamę bo by nas potem po łebkach czytała:-p:-p:-p
Alez jestem głodna, ziemniaczki sie dogotuja i atakuję obiad!!!!:-)

Wisienka no właśnie to było bez sensu, kiedyś byłam pewna ze nie mogą zwolnić ale moja kadrowa mnie w błąd wprowadziła widocznie - szukam teraz jakiegoś info

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry