reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asiuasiu - gratki imienniczko - to dawaj mi na pw termin ostatniej @ i dodajemy suwaczek na stronie :-D (link u mnie w syganturze)

A mi właśnie kurier zapukał - idę się pobawić nową zabawką :-D

reklama
dziekuje kochane josephine zaczelismy w tym miesiacu i nie sadzilam ze tak szybko pojdzie wiecie jakie mam mysli ze to moze cos z tymi testami nie tak i ze nie jestem tak naprawde chciala bym zeby zdrowe bylo a widze szczesliwa ze ty z bytomia ja katowice :)
Nooo jestem z bytomia :) Ja też tak myślałam ale dzisiaj lekarz mi powiedział że jak test jest dodatni to jest sie w ciąży :) a ile ci sie spoźnia @?

cześć dziewczyny ;)

Dołączę się do grona staraczek :D
Z moim chłopakiem zaczynamy się starać od niedzieli o małą kruszynkę:)
to jest mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, biorę folik i dbam o siebie jak mogę (nawet się na siłownię zapisałam:p), ale i tak się już martwię na zapas :p

dziewczyny ja idę teraz z moimi chłopakami w odwiedziny do babci i prababci Filipka:) bede pozniej jak coś!

miłego popołudnia kobietki!!!

no i może jakieś fasolki się ujawnią? Iwona?? hmmmm ;)
asiuasiu gratuluję Ci!!!!

Jejku jaki wysyp, w ciągu tygodnia cztery staraczki dowiedziały się o ciąży !!!, kurczę co to się będzie działo w czerwcu:szok::-)

asiuasiu, kiedy miałaś ostatnią @ ? daj znać to sol zrobi ci suwaczek na naszej stronce.

Sol, super stronka wygląda i na samym początku ciężarówki. Pięknie. Tylko z boku przydałyby się daty porodów i będzie gites, ale to potem. Najpierw teoria !!! Halo praca czeka...

Sol czy otrzymałąś moją odpowiedz, bo aj chyba do tego wszystkiego jeszcze opozniona jestem .... ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

ja mam tak nieregularnie ze hej ostatnia mialam 1 kwietnia :) i tak myslalam ze moze dzis dostane hehe bo takie objawy cycki mnie bola jak 150 hehe i myslalam ze to przez to wlasnie ale okazalo sie ze nie heh troche sie boje bo prace dopiero zaczelam boje sie ze mnie zwolni :(

:-) cześc kochane witam wszystkie nowe staraczki , żadko zaglądam , ale jak mogę nadrabiam . czy wy widziałyście ile już stron :szok::szok:, naskrobaliśmy .
dzisiaj pogoda u mnie brzydka , wieje zimno ,,:szok:.widziałam że o autkach było , no tak na prawdę każdy chwali swój ,my mamy jedno ale za to duże :szok: męża ulubione Land Rover-Discovery 4 taka mała ciężarówka . przez długi czas to parkowałam się tylko na dużych parkingach , nigdy przy chodniku :no: o nie miałam orientacji czy nie wystaję za dalekomi dupa ,,,:-D . raz przestawiłam bramę w garażu ( mieliśmy go zaledwie od miesiąca - dostało mi się :szok: ) , męża siostra najpierw wymyślała że po co nam taki duży samochód a potem kupili też podobny ( bo im niby potrzebny bo na wsi mieszkają ...hihi ) , teraz nie zamieniła bym się na inny ,
:-) witam nowe staraczki bardzo gorąco

Dzieki dziewczynyy za wyjasnienie co to jest te badanie:-) myle ze je tez zrobie a co do chodzenia do gin to ja tez chodze prywatnie bo panstwowo u mnie w miescie do dobrego gin trudno sie dostac.
Babinka mysle ze to dobry pomysl zmienic gin bo w naszym przypadku zrobieni usg i przeprowadzenie badani gin jest bardzo wazne a co do krwawienie to ja po zabiegu krwawilam tylko 1 dzien a potem tylko plamilam przez ok tydzien.

reklama
usneło mi się troszkę
kurczę mówię zęby to najgorsze co może być :(:(

GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANYM DZIEWCZYNOM :)

POMELLA WITAJ

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry