reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asia, ale się cieszę, jak szalona dosłownie. A masz umowę, czy nie ??? Ja nie wiem jakie w Irlandii mają przepisy, może dziewczyny na wątku mamy z UK ci coś podpowiedzą

reklama
czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele
ja pierdziele Asiu działasz jak błyskawiac :):):):) GARTULACJE !!!!

asiuasiu witaj kochana !
ale super!!!! gratulacje!!!! ja nawet nie wiedzialam kiedy dokladnie mielscie zaczac starania, juz mi sie wszytsko kreci ;)
ale super! no to czekamy na wiesci i zy chlopak czy dziewzynka :)
co bys chciala?????
KOCHANA super że zajrzałaś i to w takiej chwili :):) super że Asiu sie udało co nie :):) a jak tam praca?? pisze sie?? :)

cześć dziewczyny ;)

Dołączę się do grona staraczek :D
Z moim chłopakiem zaczynamy się starać od niedzieli o małą kruszynkę:)
to jest mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, biorę folik i dbam o siebie jak mogę (nawet się na siłownię zapisałam:p), ale i tak się już martwię na zapas :p
witam i zapraszam ja jestem w 2 -gim cyklu po odstawieniu tabletek :) i mam nadzieje ze sie uda

kurde Asiu ale sie nakręciłam ja mam jeszcze 2 tyg do testowania a chciała bym juz wiedzieć

dziewczynki ja zmykam troszeczke podrzemac bo za połtorej godzinki znów wychodze buziaczki i milusiego dzionka:**

czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywalalm praca praca i praca chcialam wam powiedziec ze dzis robilam test i wyszlo ze mamy fasolke robilam nawet 2 ale nie moge uwierzyc ja pierdziele
Gratulacje cieszę się razem z tobą. Coraz więcej mamy ciężarowek czyli epidemia się rozszerza. JA TEŻ CHCĘ:-):-):-)
nagapalma patrzyłam w necie ale nie znalazłam żadnych powiązań ciąży z zjd. Zapytaj lekarza:tak:
Sol a co ty dostałaś??????????
jsorbek a to nie jeste tak, że mogą po prostu nie przedłuzyc umowy jesli jej koniec jest przed upływem 3 miesiąca????:baffled::baffled:A w wypadku jesli umowa trwa dłużej to juz nie.:baffled::baffled: Bo jesli jest tak jak ty mówisz to moga zwolnić każdego z 1 miesięcznym wypowiedzeniem. :baffled::baffled:Ja też mam kontrakt na 12 lat i 2 tyg. wypowiedzenia i dowiadywałam sie i nikt mnie nie może zwolnić jak będe w ciązy:baffled::baffled:Myslę, ze Zapmarta ma rację!
Pomella witam serdecznie, z nami możesz zawsze popisać, zapraszamy:-)

asiuasiu1 GRTULACJE
bibinka tak przeczytałam :tak:i dziekuje za odp:happy2:
dobra dziewczynki spadam ale ciezko mi sie oderwac od bb:-p
ide do pracy buziaki bede wieczorkiem

czesc marylko no mowila mi krzysia ze tez zaczeliscie sie starac no powiem ci ze nie spodziewalam sie ze to tak szybko pojdzie :)

aśka - to taki prima aprilis :-D Ja jak zaszłam z Karolą to miałam datę ostatniej @ 7.07.2007 :-D No i szczęśliwy dzień był :-D Już cię dodaję do listy :-D

zapmarta - zaraz zrobię bo nie mam nerwów robić nic innego :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry