reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lila tsh,to hormony tarczycy.ja byłam już na pierwszej wizycie u ginka,ale ani mnie nie zbadał,ani nie zrobił usg.porażka:baffled:.ja po zabiegu czułam się b.dobrze,nawet krwawień nie miałam,więc mam nadzieję,że jest ok:tak:.chyba zmienię ginka,tylko u mnie w mieście to same konowały,więc muszę do łodzi...moja kumpelka ma tam sprawdzoną,prowadziła jej 2 ciąze.tylko to prywatnie,ale cóż,samo życie...

czesc dziewczynki właśnie wróciłam od ginka :-D cóż powiedział mi ze na tym etapie mnie badac nie bedzie bo jest za wczesnie ale jak test jest pozytywny to napewno to dzidzia :) w czwartek kazał mi przyjsc na usg zeby zobaczyc moja fasolke czy sie dobrze ułożyła :):) juz nie moge sie doczekac :) a jak tam u was?? jak sie czujecie?

szczęsliwa w ten czwartek:-)To tylko dwa dni:-)Ja idę jutro na cyto, jesli mi zrobi bo to troche juz za późno:rofl2:A dzis mam urlopik i sobie odp[oczywam od stresu w pracy:-)Robię porządki z kwiatami bo troszke pourastały i trzeba poprzesadzać:-)Wyszłam to robic na balkon ale taka zimnica, ze jestem juz na srodku salonu. Oj będe mieć sprzątania:szok::szok::szok:
bibinka ja chodzę prywatnie do gina i płacę za te wszystkie badania ,mam nawet rabat w laborotorium ai i tak w cholerę kasy idzie:crazy:

WISIEŃKO- w ten czwartek :):) dlatego nie moge sie doczekac ja jestem strasznie padnieta nie mam na nic siły :-( nioo pogoda jest paskudna może dlatego sie tak czuje bo tak to fasolka mi nie doskwiera :):) bede odpoczywała poki moge :-)

A ja sobie obejrzałam trochę telewizji i dopiero zabieram się za sprzątanie -leń mi się włączył :-p Spadam bo trzeba tu naprawdę posprzątać :-D

czesc dziewczynki:-)
ja dzisiaj tylko na chwile bo zaraz wychodze z domu i potem na 14 do pracy ah jak mi sie nie chce:no: i na dodatek jeszcze nie moge nikomu powiedziec o ciazy:crazy:
a nie wiem jeszcze kiedy poszlabym na L4 bo praca jest fizyczna czasami tzn.kartony od butow trzeba dzwigac jak pojde do ginka to zobaczymy co powie:happy2:
tak tez bede wieczorem milego dnia zycze wszystkim;-)

wisieńka mój ginek to państwowy,1 ciążę prowadził mi super,ale wszytsko było ok.a teraz po stracie,to jakoś dziwnie,bez badania,usg,żadnych namiarów na inne badnia:-(.zawiodłam się i tyle...

paula85 Ty nic nie dźwigaj kobitko,tylko odpoczywaj!!!

szczęśliwa25 powodzenia w czwartek

sol a ja myślałam,że już pół chałupki posprzatałaś:tak:.miło czsem poleniuchować,co:-)?

Witam się z Wami przy kawce :-):-):-)
Jeszcze nie dostałam @ , ale brzunio boli tak jakbym miała zaraz dostać, jeśli nie dostanę do końca dnia to jutro testuję:tak:

Dziewczyny, ja teraz biorę się za nadrabianie Waszej produkcji:-)

reklama
bibinka no własnie tez sie martwie jak to bedzie z tym dzwiganiem bede sie oszczedzac i brac po jednym lub gora dwa kartony z butami bo pracuje w skepie a jak powiem teraz ze jestem w ciazy to moga mnie zwolnic?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry