reklama
makuc
Fanka BB :)
ALICJA :*** thx
HAPPY ooo dobry pomysl z tym tortem na bazie ciasteczek z hippa ew. z jednym jadalnym elementem. cos pomyslimy
W każdym razie widzę, że i bez jajek jest troche opcji jednak.
poza tym wlasnie HAPPY GODZINA POSTA ja o tej porze nawet jeszcze oka nie zamknęłam a Ty juz wstałaś. Hehe ze skrajności w skrajność.
ROXI ELMO świetny) mniam.
HAPPY ooo dobry pomysl z tym tortem na bazie ciasteczek z hippa ew. z jednym jadalnym elementem. cos pomyslimy
W każdym razie widzę, że i bez jajek jest troche opcji jednak.
poza tym wlasnie HAPPY GODZINA POSTA ja o tej porze nawet jeszcze oka nie zamknęłam a Ty juz wstałaś. Hehe ze skrajności w skrajność.
ROXI ELMO świetny) mniam.
Kasia33
Roxi torcik the best.
Moja kuzyna ostatnio taki podobny zrobiła syniowi na urodzinki i do tego takich mini 12 ciasteczek tortowych. Wogóle ona zawsze sama mu torty robi urodzinowe i są bossskie, przynajmniej z wyglądu, bo niestety nie próbowałam.
Moja kuzyna ostatnio taki podobny zrobiła syniowi na urodzinki i do tego takich mini 12 ciasteczek tortowych. Wogóle ona zawsze sama mu torty robi urodzinowe i są bossskie, przynajmniej z wyglądu, bo niestety nie próbowałam.
ELWIRKA 25
Mamuśka
roxi torcik super
paolcia84
My planujemy na roczek kupić Julci kolczyki i w związku z tym trzeba jej przekłuć uszka! Do dziewczyn, których córunie już mają: Czy dzieci nie próbują zdjąć tych kolczyków? Bo Julka się wciąż dobiera do moich i boję się, że swoje też będzie ciągnąć! ( edit. dla makuc )
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Paolcia my przebiliśmy miesiąc temu, nie ma szans by sobie zdjęła a też tarmosi uszko jak zęby idą albo jest zmęczona, więc bez obaw. Kolczyki na razie nosi te ze stali chirurgicznej ale dostała na chrzest więc wymienimy ale jeszcze nie teraz :-)
My roczek mamy 23 października. Robimy na sali bo u nas będą 21 osoby a w domu za dużo miejsca nie mamy. Salę już zarezerwowaliśmy. Ostatnie miejsce było (3 sale tam są) i same roczki. Uff jaka ulga że zdążyliśmy! :-) Zależało mi żeby tam zrobić bo jest blisko i byliśmy tam na komunii w tamtym roku i podobało mi się - jedzenie dobre i dużo. Tylko właśnie myśle co z tortem... Też chciałąbym jakiś lekki żeby solenizant mógł spróbować A co do zabaw to fajny pomysł!
reklama
Ja bardzo bym chciała roczek Zuzce zrobić na nowym mieszkanku. A jeśli nie da rady to będzie pewnie u mojej mamy i tam będzie cała ferajna i tłum ludzi jak na chrzcinach :-). symbolicznie szampan. A reszta to się wymyśli. Chciałam balony helem wypełnione, ale hel tyle kosztuje, ze chyba jednak nie da rady :-(. Na pewno będzie kolorowo i dzieciowo....
Wszystkkie tort rewelacja.
Happy pomysł z butelka super.
A tej zabawy nie znam i u nas raczej zabaw nie ma. A to tylko dlatego, ze jest tyle ludzi i gwarnie i wesoło ze nie trzeba.
Wszystkkie tort rewelacja.
Happy pomysł z butelka super.
A tej zabawy nie znam i u nas raczej zabaw nie ma. A to tylko dlatego, ze jest tyle ludzi i gwarnie i wesoło ze nie trzeba.
Podziel się: