reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Roczek"

reklama
Kania,hehe,zgadłaś:-D.A serio godzina taka,bo ,oczywiście,musiałam już wstać do marudy,dac pić,poprawić w łózeczku itp,no i już tak zostało...;)

Happy i tak od 3 z minutami jesteś na nogach??? jak Ty funkcjonujesz Kobieto??? Podziwiam, ja o 5 ledwo co widzę na oczy ale jak usłyszałam krzyk mojego dziecka to od razu się obudziłam !!!

ALICJA :*** thx
HAPPY ooo dobry pomysl z tym tortem na bazie ciasteczek z hippa ew. z jednym jadalnym elementem. cos pomyslimy :rofl2::laugh2:

W każdym razie widzę, że i bez jajek jest troche opcji jednak.

poza tym wlasnie HAPPY GODZINA POSTA :szok::laugh2: ja o tej porze nawet jeszcze oka nie zamknęłam a Ty juz wstałaś. Hehe ze skrajności w skrajność.
ROXI ELMO świetny:)) mniam.

Roxi torcik the best.

Moja kuzyna ostatnio taki podobny zrobiła syniowi na urodzinki i do tego takich mini 12 ciasteczek tortowych. Wogóle ona zawsze sama mu torty robi urodzinowe i są bossskie, przynajmniej z wyglądu, bo niestety nie próbowałam.

My planujemy na roczek kupić Julci kolczyki i w związku z tym trzeba jej przekłuć uszka! Do dziewczyn, których córunie już mają: Czy dzieci nie próbują zdjąć tych kolczyków? Bo Julka się wciąż dobiera do moich i boję się, że swoje też będzie ciągnąć! ( edit. dla makuc :-p)

Ostatnia edycja:
Paolcia my przebiliśmy miesiąc temu, nie ma szans by sobie zdjęła a też tarmosi uszko jak zęby idą albo jest zmęczona, więc bez obaw. Kolczyki na razie nosi te ze stali chirurgicznej ale dostała na chrzest więc wymienimy ale jeszcze nie teraz :-)

My roczek mamy 23 października. Robimy na sali bo u nas będą 21 osoby a w domu za dużo miejsca nie mamy. Salę już zarezerwowaliśmy. Ostatnie miejsce było (3 sale tam są) i same roczki. Uff jaka ulga że zdążyliśmy! :-) Zależało mi żeby tam zrobić bo jest blisko i byliśmy tam na komunii w tamtym roku i podobało mi się - jedzenie dobre i dużo. Tylko właśnie myśle co z tortem... Też chciałąbym jakiś lekki żeby solenizant mógł spróbować :-D:tak: A co do zabaw to fajny pomysł!

reklama
Ja bardzo bym chciała roczek Zuzce zrobić na nowym mieszkanku. A jeśli nie da rady to będzie pewnie u mojej mamy i tam będzie cała ferajna i tłum ludzi jak na chrzcinach :-). symbolicznie szampan. A reszta to się wymyśli. Chciałam balony helem wypełnione, ale hel tyle kosztuje, ze chyba jednak nie da rady :-(. Na pewno będzie kolorowo i dzieciowo....
Wszystkkie tort rewelacja.
Happy pomysł z butelka super.
A tej zabawy nie znam i u nas raczej zabaw nie ma. A to tylko dlatego, ze jest tyle ludzi i gwarnie i wesoło ze nie trzeba.

Do góry