reklama
paolcia84
Fanka BB :)
makuc oj tam oj tam!!! Czepiasz się! ;-) ja żem w szkole dawno nie była! Poprawiam błąd!
paolcia84
makuc luzik ;-) mnie też czasami błędy rażą, ale jak widać czyjeś bo swoich nie widzę
nice-girl
U nas będzie imprezka w przedszkolu w bloku obok. Tak się składa, że udostępniają dla mieszkańców przedszkole na imprezy urodzinowe za darmo :-) No więc po co mamy się gnieździć na naszym niewielkim metrażu. Nad szczegółami jeszcze nie myślałam. Na pewno będą słodkości, tort, jakoś przystroimy salkę, no i też planuję jakieś zabawy powymyślać co by nudno nie było. Alkoholu nie planuję, ewentualnie jakiś szampan żeby wznieść toast. Albo przyszło mi właśnie do głowy, że Piccolo to może byłby niezły pomysł Zaprosimy naszych rodziców i rodzeństwo (czyli moja siostra i brat męża) chrzestnych i kilkoro znajomych. Myślę że łącznie może wyjść ze 20 osób, no ale skoro nie trzeba się w mieszkaniu gnieździć to wykorzystamy to :-)
makuc
NICE fajnie macie z tym przedszkolem zwsze to i więcej przestrzeni i możliwości. Gdyby u nas takowa opcja była to pewnie tez byśmy się nie zastanawiali tylko wlasnie w takiej firmie przyjęcie zrobili ;-) a tak pozostają "balety" w mieszkaniu.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
nice fajna lokacja :-)
BALON urodziny MAM JUŻ ROCZEK balony z misiem (1713696810) - Aukcje internetowe Allegro
ale przesyłka masakrycznie droga!!!! chyba oszaleli
ale przesyłka masakrycznie droga!!!! chyba oszaleli
reklama
Podziel się: