reklama
marta18691
Fanka BB :)
Szczerze to nie na olx bym poszukała taniej znalazłaCzesc córka w listopadzie kończy rok wiem że jest jeszcze sporo czasu ale powiedzcie mi czy dalbyscie za sukieneczkę dla dziewczynki 180 zł gdzie ona ja założy tylko jeden raz ?
stepienk24_12
Zaangażowana w BB
Też tak myślę jak pani wyżej ja na roczek córki mam body po starszym synu jest białe i złoty napis ale szok mam już rok bo szczerze to szkoda wydawać tyle pieniędzy żeby dziecko raz założylo a potem bd wisieć w szafie i zaraz z tego wyrośnie
Casablanca1234
Nie. Nie róbmy z tego jakiejś wielkiej imprezy....bez przesady zadajesz trochę dziwne pytanie. Jeśli cię stać to kup ale jak dla mnie wolałabym kupić super tort urodzinowy...-przykladCzesc córka w listopadzie kończy rok wiem że jest jeszcze sporo czasu ale powiedzcie mi czy dalbyscie za sukieneczkę dla dziewczynki 180 zł gdzie ona ja założy tylko jeden raz ?
Mythopoeia
Zależy. Jakby była większa impreza, to może bym kupiła. Zestaw na chrzciny kosztował podobnie. Ale na pewno rzuciłabym okiem na olx czy nie ma czegoś podobnego o połowę tańszego. Na imprezę w stylu tort z teściami bym nie kupiła. No chyba, że ktoś lubi się bawić w odsprzedawanie (a ja nie lubię, nigdy nic nie wystawiam), to wtedy spoko kupić nawet dla kaprysu - kupisz za 180 a sprzedasz za 100.
reklama
ZielonaMamma
Z tym odsprzedawaniem to bym tak nie szalała. Mnóstwo takich kompletów widzę i się nie sprzedają. Sama po synku chciałam sprzedać i po pół roku za 1/8 ceny sprzedałam.
A ja bym nie kupiła nic. Synek dostał komplecik , oblał się piciem przez pierwsze 5 minut, a później w zwykłym body raczkował . Córka dostała już sukienki, roczek ma we wrześniu... A ja nie lubię jej sukienek zakładać , bo jak raczkuje to jej całą pieluchę widać . Dorośli majtek nie pokazują na imprezach , to czemu dzieci mają pokazywać
A ja bym nie kupiła nic. Synek dostał komplecik , oblał się piciem przez pierwsze 5 minut, a później w zwykłym body raczkował . Córka dostała już sukienki, roczek ma we wrześniu... A ja nie lubię jej sukienek zakładać , bo jak raczkuje to jej całą pieluchę widać . Dorośli majtek nie pokazują na imprezach , to czemu dzieci mają pokazywać