reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też dawno tu nie byłam ale roczek małego zbliża się Ogromnymi krokami więc pewnie teraz będziemy tu częściej sobie zaglądać ;-)

reklama
vici - też myślałam o takim rowerku :confused: :confused: :confused: - gdzie mam szukać tych negatywnych opinii??

Asiun na goglach wpisałam nazwę rowerku i mi wyskoczyło kupę adresów i nieraz jest też forum i ludzie piszą swoje opinie.

Chrzestna Oskarka też ma w planie na prezent kupić mu rowerek , ale właśnie nie wie jaki :confused:
Niby to tylko rowerek a jak ciężko wybrać cokolwiek:baffled:

Szczerze powiem mężuś to wynalazł ale jak kiedyś szukałam opinii to też przez gogle i na fora wchodziłam.

Zielona odradzam plastkikowe opony(chyba,że w domku tylko będziesz jeździć) bo ci głowa odpadnie i po takim spacerku to zmęczona będziesz.Ja pisałam mejle do sprzedawców z czego są opony i patrze tylko na gumowe.

Też nie wiedziałam na co patrzeć ale znajoma ma na plastikach i jak byłyśmy obie na spacerze ona właśnie z małym swoim na rowerku to po przyjściu do domu tabletkę brałam i tv nie włanczałam chciałam ciszy,ciszy,ciszy

reklama
My już mamy ten rowerek i nic tego nie zmieni, zobaczymy jak będzie się spisywał mam nadzieje ze będzie ok. W piwnicy mam rowerek po siostrzeńcu więc jak mała będzie większa to tamten będzie jak znalazł :tak:

A co do roczku: Strój dla małej mam skompletowany już prawie, brakuje mi jeszcze tylko cienkich rajstopek (bo takie troszkę grubsze jakby było zimno mam) no i jak będzie paskudna pogoda to muszę dokupić inną czapeczkę.
Musimy jeszcze dokupić baloników, zaplanować menu, zamówić tort ale to jeszcze jest czas.

Teraz zaczęłam myśleć o sobie. W co ja sie ubiorę:confused: :confused: :confused: Normalnie koszmar, schudnąć mi się nie udało i wyglądam jak słonica, totalna załamka:sick: . No ale to nie ten wątek :baffled:

Magdaleona czekamy na relację z roczku Oliwki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry