reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Stwierdziliśmy,że poczekamy do poroczku i zobaczymy co wogóle dostanie.Justyna jak tam po rozmowie z S w sprawie samochodu dla małego
Chcieliśmy mu dac, ale stwierdzilismy, że musi byc uwieczniony ten moment z rodziną( która się składa na niego). Pewnie jakby był w domu to by nas kusiło, ale jest w magazynie w J pracy.Agulka a Wy daliście już małemu autko czy czekacie na roczek?????
Na pewno Ja też tak mam dlatego jak coś mam kupic to wole albo na ostatnią chwilę albo nie trzymać tego w domku.. Pewnie jakby był w domu to by nas kusiło, ale jest w magazynie w J pracy.
no to teraz sprawy zywienowe co serwujecie goscia i w jakiej kolejnosci, bo u mnie w domu mama zawsze najpierw podawala slodkie, ciasto, kawa a potem konkrety, u meza zas jest odwrotnie najpierw serwuja konktrety, potem slodkosci
Klavell u nas podobnie jak u Twojego męża:-) (żeby więcej słodkiego zostało dla mamy)no to teraz sprawy zywienowe co serwujecie goscia i w jakiej kolejnosci, bo u mnie w domu mama zawsze najpierw podawala slodkie, ciasto, kawa a potem konkrety, u meza zas jest odwrotnie najpierw serwuja konktrety, potem slodkosci
Ale ja na roczek nie planuje konkretów tylko słodkości, kawka i finito.
Kochana, na nowym mieszkanku to jest wskazane;-)za to za rok sobie odbijemy
reklama
donkat
Fanka BB :)
no to teraz sprawy zywienowe co serwujecie goscia i w jakiej kolejnosci, bo u mnie w domu mama zawsze najpierw podawala slodkie, ciasto, kawa a potem konkrety, u meza zas jest odwrotnie najpierw serwuja konktrety, potem slodkosci
najpierw konkrety
ja sie caly czas zastanawiam, czy nie zrobic poczestunku tylko na slodko. ewentualnie obiad przed i potem ciasta i inne slodkosci. nie chce robic imprezy z kilkoma daniami goracymi, wedlina, salatkami jak na jakies wesele.
sama nie wiem juz co wymyslec.
Podziel się: