reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek - tuż tuż pierwsze urodzinki naszych skarbów

reklama
O :szok::szok: a co To wszystko w jednym wiecie co ja myślę że "ak coś jest do wszystkiego to jest do niczego" już się nie raz nacięłąm na różnych rzeczach.

To jest bardzo fajna zabawka tylko nie dla Zuzki bo miała problemy z napięciem i nie mogła zbytnio korzystać z tego centrum co do pchacza to ogólnie myśle że to nie najlepszy pomysł bo to może podjechać i dziecko może sobie zrobić krzywdę

Ja planuję imprezke zorganizować w ogrodzie :-D jak oczywiście pogoda dopisze, jak nie to zostaniemy w domu.

Zapraszamy mało osób bo będzie zaledwie 10 dorosłych 2 małych szkrabów (w tym moje serce) jeden 6 - cio latek i jeden 11-sto latek.

Będzie tradycyjnie tort :happy: udka kurczaczka i piersi dla maluchów, ciasta ze 2 rodzaje, może jakiś grill lub prażonki pod wieczór, zimna płyta, szampan picolo dla nieletnich ;-) i dla baaardzo nieletnich soczki. Dla dorosłych wódeczka, drinki i szampan.

U nas raczej kameralnie. Stas bedzie mial swoje urodzinki w domu, albo na tarasie jak bedzie pogoda. Zrobie obiad, jakies przystawki, tesciowa zrobi tort. Winko, szampan, porozwieszam baloniki. Bedzie tylko 6 doroslych osob i 2 szkrabow w tym Stas .

Jakis przysmak dla szkrabow by sie przydal, cos niby tort, ale z kaszki ryzowej na przyklad.

Dziewczyny, piszmy o pomyslach na prezent w dziale o zabawkach i akcesoriach dla dzieci.

reklama
Ja jeszcze zrobię Adasiowi zdjęcie portretowe u fotografa. Tak jak u Mai dokładnie w dniu urodzin i o tej samej godzinie co sie urodzili.

Do góry