reklama
izabela352
Fanka BB :)
GRAJąCY DOMEK Z KLOCKAMI śWIATłO,DźWIęK-SUPER (414878680) - Aukcje internetowe Allegro
dokladnie taki sam. tylko, ze my dalismy za niego 26 zl na odpuscie na wsi u kuzynki
dokladnie taki sam. tylko, ze my dalismy za niego 26 zl na odpuscie na wsi u kuzynki
izabela352
Fanka BB :)
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
dziewczyny może o tym co kupić na roczek będziemy pisać w zabawkach, gadzetach a tu tylko o organizacji roczku i jak wypadło plisssss
luandzia1
Entuzjast(k)a
O a co To wszystko w jednym wiecie co ja myślę że "ak coś jest do wszystkiego to jest do niczego" już się nie raz nacięłąm na różnych rzeczach.
To jest bardzo fajna zabawka tylko nie dla Zuzki bo miała problemy z napięciem i nie mogła zbytnio korzystać z tego centrum co do pchacza to ogólnie myśle że to nie najlepszy pomysł bo to może podjechać i dziecko może sobie zrobić krzywdę
Kostka fajna, kupowałam ją rok temu mojemu chrześniakowi, ale ten domek jest super a cena jaką Ty dałaś za niego to prawie jak darmocha.
Ja planuję imprezke zorganizować w ogrodzie jak oczywiście pogoda dopisze, jak nie to zostaniemy w domu.
Zapraszamy mało osób bo będzie zaledwie 10 dorosłych 2 małych szkrabów (w tym moje serce) jeden 6 - cio latek i jeden 11-sto latek.
Będzie tradycyjnie tort udka kurczaczka i piersi dla maluchów, ciasta ze 2 rodzaje, może jakiś grill lub prażonki pod wieczór, zimna płyta, szampan picolo dla nieletnich ;-) i dla baaardzo nieletnich soczki. Dla dorosłych wódeczka, drinki i szampan.
Zapraszamy mało osób bo będzie zaledwie 10 dorosłych 2 małych szkrabów (w tym moje serce) jeden 6 - cio latek i jeden 11-sto latek.
Będzie tradycyjnie tort udka kurczaczka i piersi dla maluchów, ciasta ze 2 rodzaje, może jakiś grill lub prażonki pod wieczór, zimna płyta, szampan picolo dla nieletnich ;-) i dla baaardzo nieletnich soczki. Dla dorosłych wódeczka, drinki i szampan.
U nas raczej kameralnie. Stas bedzie mial swoje urodzinki w domu, albo na tarasie jak bedzie pogoda. Zrobie obiad, jakies przystawki, tesciowa zrobi tort. Winko, szampan, porozwieszam baloniki. Bedzie tylko 6 doroslych osob i 2 szkrabow w tym Stas .
Jakis przysmak dla szkrabow by sie przydal, cos niby tort, ale z kaszki ryzowej na przyklad.
Dziewczyny, piszmy o pomyslach na prezent w dziale o zabawkach i akcesoriach dla dzieci.
Jakis przysmak dla szkrabow by sie przydal, cos niby tort, ale z kaszki ryzowej na przyklad.
Dziewczyny, piszmy o pomyslach na prezent w dziale o zabawkach i akcesoriach dla dzieci.
reklama
Podziel się: