reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROCZEK - przygotowania do imprezki

reklama
Nie widzicie bo cyt:

"Mieliśmy awarię dysków. Zakończyła się prawie bezboleśnie lub bardzo boleśnie. Zniknęły wszystkie załączniki, więc mamy nadzieję, że zdjęcia które wgrywałaś/eś nadal masz w swoich zasobach.
Zniknęły również awatary. Właściwie nie wiem, czy teraz powinnam się załamać , czy nawoływać do działania. Wściekłość , rozżalenie, smutek to odpowiednie uczucia. Jeśli chcesz dać im upust czekam na maile.
Awatary niestety musicie wkleić nowe.
pozdrawiam
aniaslu";-)

Elisabeth wklej jeszcze raz zdjęcia jesli mozesz :-)

Elisabeth ja tez to potwierdzam,nie wiem jak to robisz ale na kazdej fotce zupełnie inaczej wychodzisz.A ta z urodzin to piekna,cała rodzinka w komplecie

No i przyszła kolej na nas :tak:;-):tak:...rozpoczęła sie gorączka roczkowych przygotowań :laugh2::-D:laugh2:...gości: 18 osób, w tym 4 małych dzieci, jedzonko: kawka z ciastem, tort (zamówiony ale taki zwykły z napisem), sałatka (może dwa rodzaje), wędlina, sery, na gorąco prawdopodobnie filet z kurczaka z "chińskimi" warzywami i ryżem, ciasto (babcia upiecze pysznego serniczka + jakieś inne), może jakieś śledziki...
Balonów niestety nie bedzie :-( bo ostatnio Amelka taka strachliwa się zrobiła że szok...boję się że jakby popękały te balony to już wogóle miałabym zeshizowane dziecko :no: Atrakcją będzie rozpakowywanie prezentów :-)

PS. Ika...Marcel śliczny...a włoski to ma zabójcze...czemu moja Amelusia takich nie ma?????

Monia wiesz powiem Ci szczerze ze jak tak czytam Was ( te które są jeszcze przed ) to mi sie jakos tak smutnawo robi .. ja bym tez jeszcze chciała :-D ... w sumie to bede miała takie mini w listopadzie ;-) ... kolezanka z Irlandi przyjezdza - ale to juz nie bedzie to samo :sorry:
A co do włosków Amelka nie ma takich bo ... jest dziewczynka i bedzie miała inne :-p ... takie swoje śliczne włoski :tak::-)

Ika poogladam zdjęcie w domku, bo w pracy mj "dupiaty" komp nie otwiera zadnych zdjęc ;-)

A co do włosków Amelka nie ma takich bo ... jest dziewczynka i bedzie miała inne :-p ... takie swoje śliczne włoski :tak::-)

Hihihi :-D:-D:-D:-D...Monia...ja to wpinam czasami Amelce taką spineczkę-żabkę :zawstydzona/y:...ale szybko spada jej z włosków bo nie ma za co się zaczepić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-):-)

A co do urodzin....to za 351 dni czekają Cię drugie urodzinki Dawidka ;-);-):-):-)

reklama
no my też już po imprezie:-D było bardzo skromnie.Oli chyba się podobało:tak:co do wybierania przedmiotów to z tym czekamy do środy,do jej właściwych urodzin.bo podobno właśnie w dzień urodzin powinno się w to bawić.
a teraz zasypie was fotkami:-D:-D:-D

to Oli torcik...nie był dobry,zresztą małej też niebardzo smakował.
78829687ql8.jpg

tutaj Ola od tortu woli suchy chleb:tak:
97549115kd0.jpg

58983673ic4.jpg

a tu z tatusiem
obraz016xz9.jpg

Do góry