reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - przygotowania do imprezki

reklama
Nie widzicie bo cyt:

"Mieliśmy awarię dysków. Zakończyła się prawie bezboleśnie lub bardzo boleśnie. Zniknęły wszystkie załączniki, więc mamy nadzieję, że zdjęcia które wgrywałaś/eś nadal masz w swoich zasobach.
Zniknęły również awatary. Właściwie nie wiem, czy teraz powinnam się załamać , czy nawoływać do działania. Wściekłość , rozżalenie, smutek to odpowiednie uczucia. Jeśli chcesz dać im upust czekam na maile.
Awatary niestety musicie wkleić nowe.
pozdrawiam
aniaslu";-)

Elisabeth wklej jeszcze raz zdjęcia jesli mozesz :-)

Elisabeth ja tez to potwierdzam,nie wiem jak to robisz ale na kazdej fotce zupełnie inaczej wychodzisz.A ta z urodzin to piekna,cała rodzinka w komplecie

No i przyszła kolej na nas :tak:;-):tak:...rozpoczęła sie gorączka roczkowych przygotowań :laugh2::-D:laugh2:...gości: 18 osób, w tym 4 małych dzieci, jedzonko: kawka z ciastem, tort (zamówiony ale taki zwykły z napisem), sałatka (może dwa rodzaje), wędlina, sery, na gorąco prawdopodobnie filet z kurczaka z "chińskimi" warzywami i ryżem, ciasto (babcia upiecze pysznego serniczka + jakieś inne), może jakieś śledziki...
Balonów niestety nie bedzie :-( bo ostatnio Amelka taka strachliwa się zrobiła że szok...boję się że jakby popękały te balony to już wogóle miałabym zeshizowane dziecko :no: Atrakcją będzie rozpakowywanie prezentów :-)

PS. Ika...Marcel śliczny...a włoski to ma zabójcze...czemu moja Amelusia takich nie ma?????

Monia wiesz powiem Ci szczerze ze jak tak czytam Was ( te które są jeszcze przed ) to mi sie jakos tak smutnawo robi .. ja bym tez jeszcze chciała :-D ... w sumie to bede miała takie mini w listopadzie ;-) ... kolezanka z Irlandi przyjezdza - ale to juz nie bedzie to samo :sorry:
A co do włosków Amelka nie ma takich bo ... jest dziewczynka i bedzie miała inne :-p ... takie swoje śliczne włoski :tak::-)

Ika poogladam zdjęcie w domku, bo w pracy mj "dupiaty" komp nie otwiera zadnych zdjęc ;-)

A co do włosków Amelka nie ma takich bo ... jest dziewczynka i bedzie miała inne :-p ... takie swoje śliczne włoski :tak::-)

Hihihi :-D:-D:-D:-D...Monia...ja to wpinam czasami Amelce taką spineczkę-żabkę :zawstydzona/y:...ale szybko spada jej z włosków bo nie ma za co się zaczepić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-):-)

A co do urodzin....to za 351 dni czekają Cię drugie urodzinki Dawidka ;-);-):-):-)

reklama
no my też już po imprezie:-D było bardzo skromnie.Oli chyba się podobało:tak:co do wybierania przedmiotów to z tym czekamy do środy,do jej właściwych urodzin.bo podobno właśnie w dzień urodzin powinno się w to bawić.
a teraz zasypie was fotkami:-D:-D:-D

to Oli torcik...nie był dobry,zresztą małej też niebardzo smakował.
78829687ql8.jpg

tutaj Ola od tortu woli suchy chleb:tak:
97549115kd0.jpg

58983673ic4.jpg

a tu z tatusiem
obraz016xz9.jpg

Do góry