reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROCZEK - impreza, prezenty, goście...

reklama
dziekujemy bardzo za zyczonka, a mnie jest troszke przykro bo od wczoraj juz niemam w domu niemowlaczka tylko male dziecko - skonczyl sie pewien okres w zyciu, ale za to zaczal nowy. imprezka w niedziele, torcik zamowiony

a ja już zaczynam mieć pietra.... w sobotę chcimy Ewelkę i na przyjęciu od razu odfajkujemy pierwsze urodziny Eweli i siódme Olci. Zebrałam całą rodzinę i będzie ponad 20 osób. Wczoraj ustawiałam stoły i coś mi się wydaje, że goście będą upakowani jak sardynki w puszce.:blink: będę musiała tych z mocniejszym pęcherzem usadzić pod oknem , bo stamtąd raczej nikt się do końca przyjęcia nie wydostanie:no:jak już siądzie, to będzie musiał siedzieć:-D:-D:-D

No to rzeczywiście szykuje się niezła imprezka Xandii, nie ma jak wszystkie uroczystości podpiąć pod jedną. ja też tak staram się robić :-D:-D:-D

przedstawiamy nasze urodzinowe zdjecia;-)

z wujkiem i kolezanka urodzinowa:))
21012008099na4.jpg

prezentacja kreacji:))
21012008103sw7.jpg

byl tort ze swieczka:))
21012008115lz8.jpg

wszyscy bili brawo:))
21012008116bs1.jpg

i frytki tez byly!!
laura201bu4.jpg

i fura prezentow:)))
laura203pv9.jpg

Majuś śliczne zdjęcia, masz w domu małą cudowną modnisię, która dostała super zabawki, a tort wyglądał wyśmienicie, aż mi ślinka pociekła... :tak:

reklama
Do góry