Oliwka ma huśtawkę, ale nie wiem dlaczego, wkurza ją huśtanie.Jak była młodsza, to nawet w niej zasypiała ;-), a teraz jak ją włożę do huśtawki i bujam ją to krzyczy jak opętana, macha rękami i robi baaardzo groźne miny
.No nic, może jak starsza będzie to będzie jej to radochę sprawiać.
Od chrzestnej Oliwka dostanie wózek (tzn. kasę, a my mamy kupić wózek taki jak nam się podoba).Aktualnie podoba mi się Coneco Traffic
.
A poza tym to nikt się nie pyta o prezenty na roczek.Więc albo Oliwka nic więcej nie dostanie, albo dostanie coś, co jej w ogóle nie jest potrzebne.
Torta jednak będziemy mieć domowej roboty, moja babcia poprosi swoją sąsiadkę o wielkiego torta dla Oliwki.I za darmo
.I przynajmniej wiemy że będzie pyszny (bo już nieraz mieliśmy okazję spróbować).
Aha!I moja mama chce przyjść na chwilkę na imprezkę.Cieszę się bardzo, tylko muszę poprosić Jacka, żeby przygotował odpowiednio swoją rodzinę (coby nie rzucili jakimś głupim tekstem, no i żeby nie nosili za bardzo Oliwki na rękach, bo mojej mamie będzie przykro, bo ona by chciała a nie może).Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Najgorsze będzie to że trzeba będzie porządnie posprzątać
.I pomyśleć żeby jakoś sensownie stół ustawić i krzesła.Nie cierpię takich rzeczy robić