reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek i kolejne urodziny naszych pociech

Kurczę, a ja o fotografie nie pomyślałam nawet...:zawstydzona/y:.Trzeba będzie się nad tym zastanowić, tylko właśnie nie wiem czy Oliwka da sie sfotografować.Może zrobimy sobie jakieś fajne rodzinne zdjęcie :confused:.
No więc w końcu piszę, co to za impreza będzie połączona z roczkiem Potworka.30 listopada, piątek to jest, mamy zamiar wziąć śub (cywilny,bo innego nie możemy) :-).A przyjęcie zrobimy wspólne żeby nie wydawać niepotrzebnie kasy.Więc za miesiąc z kawałkiem przestanę być panną z dzieckiem :-D:-D:-D.
A co do roczku to zastanawiamy się cały czas czy 1 czy 2 grudnia.Bo 1 grudnia mszę mamy dopiero o 18.Ale mój Jacek mówi, że wcześniej można zjeść obiad,itp., pójść do kościoła i po kościele jeszcze krótka imprezka.Ale jakoś nie jestem do tego przekonana, bo jak ktoś z flaszką jakąś wyskoczy, to co, do kościoła na fazie pójdą??

reklama
Inna mój zmysł detektywistyczny mi to podpowiadał:-):-)
Wielkie, gratulacje:-)Msza na gazie?;-)Ciekawie by było;-);-)
Jak ślub to fotografia rodzinna koniecznie być musi:-)

Inna-ważny dzień przed Tobą!! Trzymaj się dziewcze, póki panną jesteś...hahaha. Fajocha taki ślub, potem roczek i flaszka....:-)
Rosania-w Holandii jest super, wcale nie chcę wracać do naszego, niestety chorego kraju...

Bodzinka ja tez tak podejrzewalam:-)nie ma to jak kobieca intuicja:-D
INNA ogromnie gratuluje i czekam na fotki
a tak na marginesie taka msza po flaszce moze byc ciekawa:-D:-D:-D:-D
a co do fotografa to ja mam nadzieje że Zuzia wysiedzi sekunde chociaz:confused:oprocz tego fotki z imprezki tez beda
P.S. Pola słyszalam ze twoj maz jest stomatologiem nie potrzebuje wykwalifikowanej higienistki stomatologicznej????:-), bo ja bym sie chetnie wyrwala z naszego kraju, tylko z jezykiem kiepsko:-(

inna no to gratulacje:tak:fajny pomysl z tym polaczeniem urodzin ze slubem:tak:cywilny slub tez moze byc fajny ja mam za soba wlasnie tylko taki a i na nim plakalam jak glupia(ale zwalam to na karb ciazy;-))
z tym fotografem to fajny pomysl moze ja bym tak pauli i sebce walnela portret musze pogadac ze starym;-)

reklama
Bodzinka prześliczny:tak::-D Ja mam konika. Adrian dostał od mojej mamy na roczek, ale nie jestem z niego zadowolona:no: Jest bardzo duży i dopiero w zeszłym roku synio mógł się nim sam bawic. I do tego z racji rozmiarów wiecznie nam zawadzał i nie było go gdzie postawic:no: Zobaczymy po remoncie może znajdziemy mu miejsce, bo Adi za nim tęskni:dry:
(dodam jeszcze że ta kobyła mi się wraz z synem po całym mieszkaniu przemieszczała:szok:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry