reklama
No dziś byliśmy u fotografa i fotki zrobione:-) Zuzia była w miare grzeczna chociaz pozowanie było fajne tylko przez chwile, pozniej bardziej interesowal ja sprzet fotograficznyoj ale by sie fajnie rozwalałoZobaczymy jak wyjda?
Pola 30
Fan(ka)
Bara, nie drażnij lwic dawaj zdjęcia :-)
reklama
meggi9.11
Fanka BB :)
o rany cioteczki dziękujemy za życzonka- az łezka sie zakręciła ze pamiętałyscie mimo ze nas tu nie było ze hoho.....przyznam sie ze jeszcze we wrzesniu podczytywałam Was ostatnio troche ale z braku czasu nawet nie odpisywałam- a w pazdzierniku sie porobiło ze trafiłam do szpitala z zapaleniem tęczówki.....a teraz niesamowity młyn w pracy- tak ze jak najwięcej czasu staram sie poświęcac Sarence- która nie usiedzi minutyjej nowa zabawa- powrzucac wszystko do wannyi jak tu upilnowac łobuza??
ale postaram się zrehabilitowac i powklejam troche zdjęc Sarenki i poczytam WAs- choc i tak nie nadrobie wszystkiegoa i witam Nowe mamusie i ich Skarby- po po nickach widze ze duzo takowych- ściskam cioteczki i wszystkie brzdące- mama z Sarą
a tak wyglądał nasz tort w czwatek 25.10 (choć główna impreza z dziadkami i rodzinką bedzie 31 w sr)
ale postaram się zrehabilitowac i powklejam troche zdjęc Sarenki i poczytam WAs- choc i tak nie nadrobie wszystkiegoa i witam Nowe mamusie i ich Skarby- po po nickach widze ze duzo takowych- ściskam cioteczki i wszystkie brzdące- mama z Sarą
a tak wyglądał nasz tort w czwatek 25.10 (choć główna impreza z dziadkami i rodzinką bedzie 31 w sr)
Podziel się: