reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
My też mamy kaczuchę. Kupiłam wczoraj i mały miał dostać na dzień dziecka ale, ze dziś rano Melcią ją w aucie wyparzyła to dostał już dziś i ją zajads

My też mamy Kaczuchę IMG_5628.jpg

2 dni temu kupiliśmy Maciulkowi Myszkę Miki którą malutki jest zachwycony
Myszka Miki-zabawka interaktywna Clementoni (2303043031) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

My już mamy tyle szeleszczących zwierzów, że chyba dam sobie spokój z kaczuchą. Ale jakbym nic nie miała takiego, to bym już w kapciach tam biegła :) Mam pewnie z 300m do Biedrony. A body tez zakupiłam jedne różowe Anieli, i jednym znajomym zielone, a drugim niebieskie :)

U nas dziś otwierali Pepco. Nie wiem, czy znacie taki sklep - dyskont. Bardzo ładne rzeczy są na dzieci. Troszkę też pokupiłam niuni. Złowiłam nawet body Carters za 6.99 :)

Ale największy zakup, to będą mebelki z kasy z chrzcin :) Więc Wam się pochwalę, bo dziś zamówiłam. Czekać niestety będę około 2 tygodni.

07abb0e36b5b8a8d9a72ee1cd9b69c103e4823d0-w700.jpg62aebb4ab36541f7c4fc2e5b9ada192268268b08-w700.jpg

W Realu- też kupiłam w środę chusteczki pampers 6-pak za 26,99. Promocją objęte były zielone i białe (sensitive)

Wczoraj przyszła do Adasia paczka- kupiłam mu basenik :
basen.jpg
Fajny brodzik- ma pompowane , miękkie dno i daszek, w lato będzie się pluskał na tarasie.

I jeszcze prezent od mojej cioci:

little-tikes-jezdzik-zyrafa-609169-.jpg
Jeździkiem nacieszy się dopiero za jakieś 5-6 miesięcy, ale co tam - niech stoi i czeka :)

reklama
Milva to jest firma Belamy. I o dziwo jest tam też lite drewno dębowe
W szafie mi sie podoba rozkład półek, szuflad i drazek.
Simple szafa, Bellamy BABYDECO – materace i łóżeczka dla dzieci i niemowląt

Wogóle miałam w planie kupić meble z Ikei, ale przeczytałam z czego są zrobione. Z TEKTURY o strukturze plastra miodu. To ja podziękuję... Szafka mniej więcej taka wysoka jak ta i szeroka na 60cm kosztuje 600 zł, a ta ma 100cm kosztuje dwa razy więcej, ale wiem, ze choć kawałek drewna tam jest.

Nastazja ja też myślałam o takim baseniku, tylko się zastanawiam jak tam niunia ma siedzieć , jak ona jeszcze nie siedzi? Pasowałoby chyba z nią wejść :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry