reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Też ostatnio myślałam o baseniku takim małym, ale w sumie nie wiem...bo najpierw dziecię powinno już stabilnie siedzieć i może lepiej na przyszły rok coś trochę większego kupić...
Nastazja , a ile kosztował ten basenik- bardzo fajny, taki kolorowy:tak:

reklama
Milva - to sa malutkie brodziki- do 100cm i pomyślałam że w lipcu, sierpniu bedzie sie mógł troche pluskac, nawet położyc mozna na brzuszku jak w wanience- tym bardziej ze dno miękkie. Zaplacilam cos 36 zł.
Zależało mi żeby był mały- idealny na balkon czy taras i pewnie za rok tez sie pobawi. Wydawał mi sie troche dziewczecy, ale Adas uwielbia motyle :p
Rojku- pewnie sie z nim tez wpakuje do tego basenu :p

Tutaj macie wiele rodzajów brodzików- rózne wzory , no i ceny.

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Bylam na zakupach w tesco. Tradycyjnie odwiedzilam dzial dzieciecy a tam promocja: body -20% :)
Kupilam 5-pak bialo-zółte, w paseczki i z napisami, na krotki rekaw, w cenie 31,20. Tak wiec super:-)

zamówiłam Potworce spacerówke na dzien dziecka:) zabawek (jakimi sie bawi)ma dosc duzo, a takie dla starszych dzieci to jeszcze bedzie okazja nie jedna zeby kupic, wiec połączylam przyjemne z pozytecznym.
Akurat 3 dni siedzimy w domu, wiec chyba w tym czasie przyjdzie.

Sosnowiczanka- bodziaki z tesco sa jednymi z najlepszych wg mnie:) jeszcze cocodrilo i hm ale to juz drogi dosc wydatek, szczegolnie cocodrilo, ale nie ukrywam, ze te sa naj.

Ja testowałam ostatnio właśnie ten wózek SPRINT i powiem szczerze że bardzo mi się spodobał wygodny nie jest ciężki i Maciuś fajnie w nim siedział.
Dzisiaj oglądałam Graco Mirage no ale ma parę minusów jak dla mnie tzn. nieregulowany podnóżek no i regulacja oparcia na pół siedząco zapinana po bokach na paski troszkę mnie nie przekonuję.
Coraz poważniej myślę o drugim wózku bo ten co mam zajmuję calutki bagażnik w naszym BMW 316 compact no i jeździmy bez koła zapasowego.

reklama
Kubin dostanie od nas na Dzień Dziecka krzesełko do karmienia (w końcu się na jakieś zdecydowałam hehe), takie o:

2.JPG

Do góry