reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Kota, super sprawa, ja bym teraz bez krzesełka oszalała. Wygonie się karmi ale też siedzi i ogląda bajkę, albo się bawi. Ja długo chciałam krzesełko chicco, ale jakos nie mogłam sie zdecydowac i w ostatniej chwili zamówilam krzesełko z bright starts.
Co do spacerówek, ja narazie jestem zadowolona z x landerka, jest naprawde wygodna. Na niej chce przetrwać zimę i wiosnę, a w przyszłym roku na lato planuję kupno czegoś lżejszego.

reklama
ja jeszcze jakiś czas temu chciałam wywalić w siną dal cały wózek Tako Jumper, ale odkąd przesiedliśmy się do spacerówki, myślę, że jest całkiem ok i jednak chyba z nami zostanie aż do drugiego dziecka :)

Kota, super te krzesełko..ja niestety nie kupuję Marcie krzesełka, tylko ją karmię na foteliku biedronce (takie w Biedronce było kiedyś) - z powodu Marysi. Ta małpica wszędzie się wspina i bałabym się, że zleci z tego krzesełka..

Dzisiaj zrobiłam już dziewczynom prezenty na Dzień Dziecka..
Marysi kupiłam w Biedronce czajnik za niecałe 25 zł - bawi się nim równo
wink2.gif

A Marcie - i tu reklama
wink2.gif
- znajoma zrobiła aż za 15zł
wink2.gif
super kotka. Uszki i buzia szeleszczą, w ogonku jest grzechotka, no i poprzyszywane są różne metki
biggrin.gif
Martula bawi się nim równo
yes2.gif

Tu dla chętnych pozwolę sobie wkleić link do bloga Bodzi:
Gałgankowy Świat Bodzi
Te "bajery" to robi na życzenie..
biggrin.gif

Super sprawa. Ja się zastanawiam, czy nie uszyć sobie samej, ale jak się nie zbiorę, to zamówię na pewno :)

Zainspirowałaś mnie Maxwell. Cierpliwość akurat do takich rzeczy mam :) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Postanowiłam stworzyć sowę z długimi nogami, w których będą grzechotki, szeleszczącymi skrzydłami i metkami gdzieniegdzie :)

reklama
Do góry